Protegim la natura!

Amb els alumnes de tercer hem treballat el tema de la creació.

Després de parlar de la importància de cuidar el nostre planeta, de la reutilització i altres temes que han anat sorgint ,hem acabat el tema amb la realització  d’una fulla en fang.

Anem a Sant Antoni ?

Amb els alumnes de segon hem fet una sortida per visitar l’església de sant Antoni.

Hem anat fent el recorregut per diferents carrers i hem observat els diferents edificis que ens hem trobat. Les seves característiques, les seves funcions…

 

 

Seguici Infantil de la Festa Major Petita

El dilluns  de setembre va tenir lloc a Cervera la Festa Major Petita. Al llarg de la tarda un seguici de balls, danses i elements de cultura popular van recórrer els carrers de la ciutat. Nosaltres també hi vam participar. Una alumna de 2n va tenir l’honor de fer de timbalera anunciant que el seguici estava a punt de passar, els alumnes de 6è van fer el ball de bastons  i el gegantó Jaumet, amb la col·laboració de l’AMPA, va ballar sense parar!

Moltes gràcies a tots aquells que ho vau fer possible!

DE FESTA MAJOR!!!

Els nens i nenes de 2n hem anat a visitar la casa dels carranquers i el bestiari. La Maria ens ha explicat moltes coses d’aquests personatges i fins i tot ens hem pogut posar dins la Cuca Matraca.

Ens ho hem passat Súper bé!!!

VISITA A LA CASA DELS CARRANQUERS

Aquest dimecres, aprofitant que és la setmana de la FESTA MAJOR, els nens i nenes de primer hem anat a veure la casa dels Carranquers. La Dolors i la Núria ens han fet una visita per tota la casa i ens han explicat tot el que està relacionat amb els diables de Cervera. Ens ha agradat moltíssim i esperem gaudir-los molt aquesta Festa Major.

ELS ALUMNES DE 4T VISITEM EL CAMPANAR

Aquest passat dijous hem anat al campanar, ens ha acompanyat un campaner de Cervera, pare d’un alumne del nostre curs. Abans de començar ens ha dit que havíem de pujar 148 escales per arribar a les campanes, a alguns ens ha fet molta impressió. Un cop a dalt ens ha explicat moltes coses, hem comprovat que l’Onzena era la campana més petita i la Seny Major la més gran.

BON INICI DE CURS!

 

 

 

 

 

 

 

REUNIONS DE PARES:

 Reunions d’acollida de P3, P4 i P5 el dia 10 de setembre en petits grups. Horari a concretar (rebreu una carta).
 Reunió de P3 el dia 3 d’octubre a les 17:00
 Reunió de P4 el dia 2 d’octubre a les 17:00
 Reunió de P5 el dia 1 d’octubre a les 17:00
 Reunió de Cicle Inicial ( primer i segon) el dia 5 de setembre a les 18:00
 Reunió de Cicle Mitjà (tercer i quart) el dia 24 de setembre a les 17:00
 Reunió de Cicle Superior (cinquè i sisè) 25 de setembre a les 17:00