REUNIONS INICI DE CURS

Benvolgudes famílies,
Aquest curs hem cregut convenient avançar les reunions de classe abans que comenci el període lectiu, a fi de poder-vos explicar com ens organitzarem, les mesures de prevenció  i altres informacions que pensem que és important compartir amb vosaltres.
–  Les reunions es faran de manera presencial a l’escola, en petit grup i prenent totes les mesures de seguretat necessàries: ús de mascareta, distància social, ventilació,…
–  Només pot venir una persona per família.
–  No hi haurà servei d’acollida per als vostres fills i filles, en la mesura que sigui possible no els porteu a l’escola.
–  Atenent a les directrius del Departament d’Ensenyament, hem fet un esforç per reduir la ràtio dels grups-classe. La reunió la fareu amb el tutor que s’ha assignat al grup-classe. En arribar a l’escola ja us indicarem a quin espai heu d’anar per fer la reunió.
Les reunions seran els següents dies:
P4  Dilluns 7 de setembre, 17 hores
P5  Dimecres 9 de setembre, 17 hores
1r  Dimecres 9 de setembre, 17 hores
2n  Dimarts 8 de setembre, 17 hores
3r  Dimecres 9 de setembre, 17 hores
4t  Dimarts 8 de setembre, 17 hores
  Dijous 10 de setembre, 17 hores
  Dijous, 10 de setembre, 17 hores
A P3, per afavorir una bona adaptació de l’alumnat, les tutories us convocaran a reunions individualitzades i us traspassaran les informacions més rellevants. Les reunions es faran la setmana del 7 al 10 de setembre.
Es important que assistiu a les reunions!
Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>