DURANT EL CONFINAMENT… JUGUEM A ESCACS???

ESCAQUEJANT DES DE CASA. NIVELL INTERMEDI ESCAQUEJANT DES DE CASA. NIVELL BÀSIC ENLLAÇOS TORNEJOS ESCACS

Hola famílies!

Com que suposem que molts de vosaltres busqueu activitats per omplir el temps d’aquests dies amb els vostres fills i filles, és per això que us oferim diferents propostes ( en funció del nivell de cadascú ) per que ho feu jugant a escacs.

Les tardes de DIVENDRES I DILLUNS teniu una cita amb Peona i Peó!

En els propers dies us proposem dues trobades amistoses (divendres i dilluns). La semana vinent ja tornarem a la rutina de tres trobades setmanals. Us escriurem. 

Esperem que us animeu a participar (alumnat, familiars i amistats), independentment del vostre nivell. Hi trobareu company@s de classe i del club.

*Recordeu que per a participar-hi, si no ho heu fet ja, cal obrir un compte (gratuït) a www.lichess.org i un cop creat, clicar l’enllaç que us facilitem en aquest text (per cada trobada hi ha un enllaç diferent).

Els escacs son una bona manera d’exercitar la ment, evadir-se, competir una mica, passar una estona divertida i mai no és tard per aprendre’n i començar a jugar! Alguns dels vostres fills i filles en son uns autèntics experts així que potser us en poden ensenyar.

Ah i és una activitat gratuïta!

Ànims i endavant que ja queda un dia menys!

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>