ACOMPANYAMENT EMOCIONAL DURANT EL CONFINAMENT…

Hola Famílies!

Durant els dies que duri la situació de confinament i l’estat d’alarma, aniré publicant escrits, reflexions, articles i recursos educatius que facilitin la vostra consciència i regulació emocional i la dels vostres fills/es.

Estem vivint una crisi, la pandèmia del Covid – 19, i com a situació nova sobrevinguda, genera emocions i sentiments difícils de gestionar.

La gran majoria d’infants, recordarà com es va viure a casa seva la situació durant la pandèmia. Els nens/es observen i aprenen sobre com han de respondre a l’estrès i la incertesa. Per tant, i si aprofitem aquest moment per ensenyar als nostres fills/es la resiliència i no el pànic? Tal i com visquem nosaltres la situació, ells la viuran. 

Així doncs, us convido a gaudir d’aquest temps en família… de quina manera? JUGANT!!!

Jugueu amb els vostres fills/es a fet i amagar, a fer collarets amb macarrons, a dibuixar, al “veo, veo…”, a tot allò que se us acudeixi,  però sobre tot, acompanyeu-los a través del joc. Jugar és la màxima expressió de l’inconscient, durant una estona us evadireu del present, els vostres fills/es seran lliures i vosaltres, també!

Si teniu qualsevol consulta o neguit de com acompanyar els vostres fills/es en relació el confinament, no dubteu en escriure’m a ecarpio4@xtec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>