Animació lectora a la biblioteca

Aquesta setmana hem explicat contes de llops i hem conegut en Pataplaf! un llop extremadament dolent i temible amb totes les bestioles, o bé és al revés?
I també hem descobert quina relació hi ha entre un llop, un ànec i un ratolí. Aparentment cap, oi? SEGUR?

A P4 hem explicat en “PATAFLAF!” i a P5, 1er i 2on hem explicat “El Llop, l´ànec i el ratolí“.

 

Philippe Corentin

Corimbo, 2006

El llop es menja els conillets perquè és malvat, o s’ha tornat ferotge després de veure com els conillets, contínuament, surten corrents quan el veuen?
El llop és temible i despietat, però potser ell vol ser bo. No obstant, no pot ser-ho perquè ningú no l’estima i se sent sol.
Avui, per exemple, és el seu aniversari i ningú no se’n recorda…NINGÚ?

 

 

 

Mac Barnett ; Jon Klassen

Joventut, 2018

Un matí ben d’hora, un ratolí es va topar amb un llop i va ser ràpidament engolit. El pobre ratolí pensava que allò era la fi, però aviat va descobrir que allà dins, no estava sol! Un ànec estava vivint allà dins, i òndia, què bé s’ho havia muntat! Realment no s’estava gens malament allà dins, amb menjar deliciós i elegants jocs de taula, cortesia de la goluderia desenfrenada del llop. I encara hi havia una cosa millor: no tenir por de ser menjar pel llop! De fet, la vida dins la panxa del llop era molt plaent i tranquil·la, fins que va arribar un caçador i…

 

Ambdós contes han anat acompanyats de l’àudio d’en Peter and the wolf de Prokofiev:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>