Animació lectora a la biblioteca

Durant aquesta setmana els contes ens han permès viatjar de la mà de GRANS emocions, com són la tristesa, la ironia, la descoberta, la pèrdua i com aprendre a compartir i a gaudir de l’entorn…

Hem explicat “Una gran ajuda” a P3, P4, P5 i 1er i “Un gran dia de res” a 2n.

Plegats ens hem emocionat escoltant una melodia de la pel·lícula de los Chicos del Coro,”Les avions en papier” (https://youtu.be/5hS9rnn5-_c), i hem après com és un teixó (un dels protagonistes del conte de Una gran ajuda) (https://youtu.be/cehqqtnIYx0).

 

Daniel Fehr, Benjamin Leroy

NubeOcho, 2018

Una història d’amistat i d’emocions.
De la mà dels protagonistes d’aquest conte compartirem la tristesa i la ironia.
El Teixó ha perdut el seu osset de peluix i està molt trist.
El seu amic Ós l’ajudarà a trobar-lo. Plegats, buscaran en el prat, els matolls, el llac… El trobaran? Com s’ho farà l’ós per aconseguir treure la tristesa al seu amic Teixó?

 

 

Beatrice Alemagna

Combel, 2016

Un dia plujós, una mare i el seu fill arriben a la casa de vacances. Ella es posa a escriure amb l’ordinador. Ell juga a matar marcians mentre pensa en el seu pare, que no hi és. «Deixa ja el joc aquest!», diu la mare, i el nen obre la porta i surt, amb la consola a la mà, per encaminar-se cap al bosc. Al començament, tan sols percep avorriment, amb les botes brutes de fang i les ulleres entelades. Però quan li cau el joc a l’estany –no el pot recuperar– ha d’obrir els ulls i descobrir la riquesa que li ofereix la naturalesa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>