Animació lectora a la biblioteca

Aquesta setmana hem explicat, des de la biblioteca, el conte del “Ratolí que no tenia por” a P3 i P4 (acompanyat de la cançó “El cuc poruc”) i el conte de “Una casa per en Tom” a P5 i cicle inicial (1er i 2on) (acompanyat d’una cançó de Norah Jones).

Ambdues són històries de superació protagonitzades per animals personificats. En Tom haurà de sobreviure als perills de la ciutat quan es perd i el ratolí descobrirà el què és la por i com superar-la.

 

Petr Horácek

Joventud, 2018

El Ratolí vol jugar al bosc, que és fosc i ple de bèsties grosses i aterridores. Però el Ratolí no té por de res. O sí?

Un conte deliciós sobre el coratge, amb un final inesperat, que captivarà els fanàtics de la sèrie El Ratolí i els seus amics.

 

Acompanyat de la cançó “El cuc poruc” de El Pot Petit: https://www.youtube.com/watch?v=zLkGFltwW3o

 

Leo Timmers

Animallibres, 2018

En Tom és un gat gran i molt casolà, mai ha sortit de casa. Un dia veu una papallona des de la finestra de casa. Com que la finestra està oberta en Tom surt a perseguir-la per damunt de les teulades de la ciutat. De sobte, s’adona que s’ha perdut. Trobarà el camí de tornada a casa enmig dels perills de la ciutat?

 

Acompanyat amb el tema “Everybody Needs A Best Friend” de la Norah Jones:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>