Animació lectora a la biblioteca

Aquesta setmana la Noemí ens ha explicat “El Petit gran Bubu” a P3 i P4 (acompanyat de la cançó “Somnis de colors” de la Damaris Gelabert) i “La Petita nena gran” a P5, 1er i 2on (acompanyat de l’àudio “Once upon a time in America”).

Amb molt d’humor i amb molta tendresa aquests llibres ens parlen de la màgia de créixer. Ambdues obres són reflexions sobre quines implicacions apareixen durant el creixement dels infants.

 

Beatrice Alemagna

Corimbo, 2017

L’ultima obra de la Beatrice Alemagna és una tendra i divertida reflexió sobre la infància. Bubu està ansiós per demostrar que ja no és un nadó. Vol que tots sàpiguen que és a punt de ser un ‘nen gran’ i, per demostrar-ho, s’enorgulleix de les seves habilitats recentment descobertes: Pot muntar amb bicicleta, demanar al restaurant i moltes coses més!

El petit Gran Bubu retrata una etapa única de desenvolupament infantil amb empatia i humor, i és una deliciosa celebració de l’amor dels pares.

 

Acompanyat de la cançó “Somnis de colors” de la Damaris Gelabert: https://www.youtube.com/watch?v=zLkGFltwW3o

 

 
 

Claire Keane

Obelisco, 2017

La Matisse és una nena PETITA en un món GRAN. Però, així i tot, pot tenir unes grans aventures. Què succeeix quan coneix a algú que encara és més petit que ella? Doncs que descobreix que és GRATAMENT divertit ser una germana GRAN!

Amb molta dolçor i alegria, la Claire Keane ens explica una història tendra sobre l’amor fraternal.

 

Acompanyat amb el tema de l’Ennio Morricone “Deborah’s Theme” de Once Upon A Time in America:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>