Salutacions Famílies!
Cada divendres al menjador, com heu pogut comprovar en el menú, tenim peix de mercat. Avui ha estat el primer cop que hem menjat salmó! Amb els nens i nenes dels diferents cursos, hem parlat sobre algunes propietats d’aquest peix, com el fet que resulta molt beneficiós per al cervell i la circulació. A més, té vitamines A, E i D i minerals com el ferro, el calci, el magnesi i el iode. Sabíeu que segons la medecina tradicional xinesa, el salmó (com la resta del peix blau) ajuda a tonificar l’organisme i la sang, ajudant a combatre l’anèmia i reforçar el sistema immune?
Sempre que es posa algun aliment nou al menjador, des de l’equip de monitors i monitores de menjador, mirem d’introduir-lo als infants abans de menjar-lo, així despertem la seva curiositat i tenen menys por a provar-lo. La veritat és que el Salmó d’avui, fet al forn, ha tingut un èxit més que acceptable entre tots els nens i nenes del menjador!
Us adjuntem l’enllaç d’una recepta ben fàcil per si la voleu fer a casa!
http://betcuinetes.blogspot.com/2012/12/salmo-al-forn-amb-especies.html
Comentaris recents