Mengem Salmó!

Salutacions Famílies!

Cada divendres al menjador, com heu pogut comprovar en el menú, tenim peix de mercat. Avui ha estat el primer cop que hem menjat salmó! Amb els nens i nenes dels diferents cursos, hem parlat sobre algunes propietats d’aquest peix, com el fet que resulta molt beneficiós per al cervell i la circulació. A més, té vitamines A, E i D i minerals com el ferro, el calci, el magnesi i el iode. Sabíeu que segons la medecina tradicional xinesa, el salmó (com la resta del peix blau) ajuda a tonificar l’organisme i la sang, ajudant a combatre l’anèmia i reforçar el sistema immune?

Sempre que es posa algun aliment nou al menjador, des de l’equip de monitors i monitores de menjador, mirem d’introduir-lo als infants abans de menjar-lo, així despertem la seva curiositat i tenen menys por a provar-lo. La veritat és que el Salmó d’avui, fet al forn, ha tingut un èxit més que acceptable entre tots els nens i nenes del menjador!

Us adjuntem l’enllaç d’una recepta ben fàcil per si la voleu fer a casa!

http://betcuinetes.blogspot.com/2012/12/salmo-al-forn-amb-especies.html