Divendres 3 de Setembre: La Descoberta d’en Charlie

Salutacions Famílies!

La setmana ha passat volant i ja som a divendres! Per començar el dia, ho hem fet de la millor manera possible: amb els jocs de Benvinguda i diferents dinàmiques de “Bon dia”. Els més grans les han fet al gimnàs i els més petits han anat cap al pati a fer-les.

Acabats els jocs de Benvinguda i amb l’esmorzar a la mà, els diferents grups han pujat cap al menjador on hem vist a en Charlie. Ell ens ha explicat la situació que ja coneixíem: la Fàbrica està ben buida, tots els Umpa Lumpa han desaparegut del mapa! En Charlie, que sempre està disposat a donar un cop de mà, ha ajudat a en Willy Wonka a buscar als Umpa Lumpa per tot arreu: des de la sala més fosca del soterrani fins al terrat de la fàbrica, però res de res, no n’han trobat ni un! Però quan han arribat al Terrat, en Charlie ha vist una cosa que no s’esperava: un ascensor fet totalment de vidre! Ràpidament li ha preguntat a en Willy Wonka què hi feia aquell ascensor allà dalt! En Willy Wonka, li ha explicat que aquell ascensor era molt especial, ja que, a part d’estar fet totalment de vidre, et podia dur allà on vulguessis! En Charlie no s’ho creia i ha començat a tafanejar una mica i ha vist que tota una de les parets era plena de botons, com a mínim n’hi havia uns 200! Així que li ha preguntat si aquell ascensor els podia dur on estaven els Umpa Lumpa. En Willy Wonka s’ha posat a riure i fer-se cops al cap: No hi havia pensat! Aquell ascensor els podia dur fins on viuen els Umpa Lumpa (al costat fosc de la Lluna), però hi havia un problema: l’ascensor feia molt temps que no funcionava… En Charlie s’ha quedat tot parat, ja que no li entrava al cap tenir un ascensor com aquell i no arreglar-lo…així que ens ha demanat ajuda per veure què podíem fer al respecte!

Pel matí, aprofitant que feia molt bon dia, hem anat a canviar-nos i posar-nos el banyador, ja que teníem moltes ganes de tornar a fer jocs d’aigua! Així que ens hem posat el banyador, ens hem untat bé de crema i hem agafat la tovallola i les xancles i hem anat cap al pati, on hem combinat una mica d’estona lliure amb uns quants jocs d’aigua!

 

Ens veiem Dilluns amb més activitats!

Bon cap de Setmana!