Divendres 27 de juliol: El comiat de l’Aviador

Salutacions famílies!

Sembla mentida que ja han passat les 5 setmanes del Casal d’Estiu! i sembla que era ahir que venia l’aviador al pati a explicar-nos que s’havia estavellat al mig del desert i s’havia trobat al Petit Príncep que li demanava que li dibuixés una ovella!

Però tot i ser el darrer dia del Casal hem volgut començar el dia amb molta energia…o bé…aprofitant al màxim la que ens queda! Per això de bon matí hem començat jugant al Gairebé si val tot (una variant més suau del “Tot si val”) i després hem fet unes partides al Pastor, l’Ovella i el Llop…

 

Un cop hem acabat, hem anat a buscar l’esmorzar. De cop, ha començat a sonar la cançó del Casal, però al pati no apareixia ningú. Entre tots hem pensat a qui podíem cridar: al Rei? Al Petit Príncep? al Geògraf?….A l’aviador! Així que ens hem posat a cridar ben fort a l’aviador. I ha vingut! L’aviador ha arribat esbufegant al pati, i és que entre la calor el desert i la calor que fa aquests dies, ja no podia més! El Josep ens ha explicat que té l’avió gairebé arreglat, que entre una cosa i l’altra i amb l’ajuda del Petit Príncep, del Rei, la Pepa, el Vanitós i molts més, ha pogut anar trobant totes les peces que li faltaven i ara ja pot continuar el seu viatge. Nosaltres hem aprofitat per donar-li tots els punts que hem recollit amb la gimcana d’aquesta setmana i s’ha mostrat molt però que molt content!

 

El Josep ens ha explicat que ja ha parlat amb el Geògraf i ha acordat que canviarà tots els punts que hem aconseguit per llavors, així, des del seu avió, col·laborarà a fer més verd el nostre planeta!

Amb tantes bones notícies, hem començat les activitats del matí. Els més grans s’han anat a rentar bé les mans perquè tenien per davant el taller de cuina i és que ja hem fet tradició que ells s’encarreguin del berenar per la Festa Final dels divendres! Els més petits del Casal han aprofitat per baixar al gimnàs per fer uns quants jocs amb el paraca. En acabar els jocs, tots els grups s’han ajuntat al pati per fer uns quants jocs d’aigua, ja que és la millor manera per combatre la calor d’aquests dies!

 

Després de dinar hem estat al gimnàs acabant d’ultimar la representació que us farem a la Festa Final.

Des de tot l’equip de monitors que ha passat pel Casal (l’Ainoa, l’Ari, la Cristina, les Emmes, la Júlia, els Marcs, la Maria, la Mariona, la Maria Josep i el Carles) us volem donar les gràcies per la vostra confiança i desitjar-vos unes molt bones i merescudes vacances!

Molt Bon estiu a tots! i ens veiem el dia 3 de setembre amb més aventures!