Divendres 26 de Juny: El Desenllaç

Salutacions Famílies!

Sembla mentida però aquesta setmana ha passat volant! no ens n’hem ni adonat i ja hem arribat al divendres!!! Avui, només arribar, hem començat amb els Jocs de Benvinguda. Els més grans del Casal han estat al pati fent jocs amb pilota, ja que tenien moltes ganes de moure’s! Els més petits també han mostrat la seva energia fent tot un reguitzell de jocs de curses… i els de P4 i P5? Doncs ells avui han anat al gimnàs, on han jugat a l’aranya peluda entre altres jocs!

En acabar, hem començat a veure l’ambientació del dia i a esmorzar. Quina ha estat la nostra sorpresa quan hem pogut tornar a veure a la Sherezade! Ella ha estat l’encarregada d’explicar-nos el final del conte de l’Aladí. Com ja deveu saber, l’Aladí va poder encisar a la seva princesa i van voler-ho celebrar alliberant al Geni de la llàntia. Després d’això, es van fer molt amics i van viure moltes més aventures junts, però això ja és una altra història. La Sherezade també ens ha explicat que s’ho ha passat d’allò més bé compartint les històries amb tots els nens i nenes del Casal i que ja s’està preparant una per la setmana que ve! L’únic problema que té és que sempre sap com començar les seves històries però després no sap com continuar-les…quin cas! És per això que ja ens ha demanat que li donem un cop de mà amb la història que vol començar a explicar-nos el dilluns…Ja tenim ganes de saber qui serà el o la nostre protagonista!

Després de l’ambientació els diferents grups han anat a fer l’activitat del Matí. Els més grans s’han quedat al gimnàs fent danses i una activitat de Teatre. Els més petits han anat al pati a fer uns quants jocs d’aigua i remullar-se una bona estona. Els de P4 i P5 han decidit pujar a fer un petit taller…

Per la tarda, els més petits i els més grans del Casal s’han quedat fent un taller i els de P4 i P5 han aprofitat que tenien el pati per ells sols per fer uns quants jocs d’aigua.

Normalment els divendres feiem una festa Final, on tots els pares i mares podieu venir a l’escola a veure un petit espectacle que els diferents grups s’havien preparat i també poder tastar un taller de cuina. Degut a la situació actual, hem hagut d’eliminar aquestes dues activitats per seguretat, tot i això, estigueu pendents del blog, ja que al llarg del Cap de Setmana tindreu una petita sorpresa que hem estat preparant per tots els Pares i Mares!

Molt bon cap de setmana i ens veiem dilluns!