Divendres 26 de juliol: La Gran Guerra d’Aigua

Salutacions Famílies!

Avui hem tingut un dia bastant diferent, però anem pas a pas, ja que de bon matí, només arribar al Casal, hem començat amb uns quants jocs de benvinguda. Els més petits del Casal han estat jugant al Pica Paret i després han fet unes quantes danses. Els més grans, han aprofitat per fer una partida a Fites.

Un cop acabats els jocs de benvinguda, hem anat a buscar l’esmorzar i encara no ens l’havíem acabat que ha començat a sonar la cançó de la setmana! i si! Per la porta ha vingut la Cleta i ha vingut ben carregada amb un misteriós bagul! la Cleta ens ha explicat que ha estat buscant i buscant El Dorado però que no ha tingut manera de trobar-lo, només es va trobar ahir a la Yaku i que no li va quedar gaire clar com arribar fins a El Dorado. Nosaltres li hem explicat tot el què hem viscut aquesta setmana: la visita de la Yaku, l’Explorador… I tot el què ens havien dit d’aquesta ciutat: que era tota d’or però que la gent que hi habitava no sortia de casa, ja que es passava tot el dia a casa comptant-lo i revisant que no els hi faltés cap unça!

En aquest moment, la Cleta ha cridat “Eureka!” i és que per fi havia entès la seva trobada amb la Yaku! Pel què ens ha explicat la Cleta, se la va trobar tot just sortir de l’escola. En aquella trobada, la Yaku va dir que es volia començar a despendre de l’or que tenia, ja que havia après que era molt més important poder compartir les riqueses i les experiències amb la resta de la gent, per això li va donar un grapat de monedes! I és que en el bagul que portava avui la Cleta hi havia aquestes monedes! En sentir això, ens han brillat a tots els ulls, la Cleta tenia un Bagul ple de monedes autèntiques de El Dorado! Li hem demanat si ens les podia ensenyar, però ens ha comentat que aquestes monedes eren una mica especials ja que eren fetes d’un aliment molt preuat pels habitants de El Dorado: el Cacau! Així que hem quedat que avui, després de la Festa de la tarda, ens faria arribar les monedes per tots nosaltres!

D’aquesta manera ens hem acomiadat de la Cleta, sabent que aquesta tarda tindríem un premi ben dolç! I hem anat a començar l’activitat, ja que només n’hi ha hagut una, del matí…

I és que aquest matí hem volgut celebrar amb els nostres companys de Casal, els nens i nenes del Casal Xinès, que ells ja començaven les vacances, i quina millor manera de celebrar-ho que amb una increïble guerra d’aigua? Doncs així ho hem fet: hem quedat amb les professores del Casal Xinès que baixarien cap a les 11’00 al pati, on hem fet uns quants jocs d’aigua, com la bomba, el cambrer… i després hem començat una de les Guerres d’Aigua més increïbles del Casal, on els globus, les pistoles, les galledes anaven esquitxant per tot arreu! us deixem amb algunes de les fotos que hem pogut fer…fins que ja no ha estat “segur” continuar fent fotos al pati…;)

Per la tarda hem aprofitat per acabar de practicar les danses de la Festa Final i hem pogut assaborir els gelats que vam fer ahir i hem rebut les nostres monedes de xocolata!

Bon cap de setmana a tothom i per aquelles famílies que comenceu les vacances, esperem que passeu un molt bon Estiu!!!!

I pels nostres companys de Casal xinesos, els desitgem 暑假快乐! 明年见!(Bones Vacances d’Estiu i fins l’any vinent!)