Dimecres 28 de Juliol: Els Visitants

Salutacions Famílies!

Avui, de bon matí, els més grans han anat cap al gimnàs on han començat a preparar una petita obra de teatre. Ells mateixos estan decidint els personatges que interpretaran, la història que volen explicar i es faran el seu propi guió! Els més petits han anat cap al pati, on han jugat a l’Esquirol (una variant de l’Arrenca Foulards) i alguna variant més del propi joc.

Per renovar energies, han anat a buscar l’esmorzar i han pujat a veure l’ambientació. Avui, per sorpresa nostra, hem descobert qui són els visitants de la fàbrica que estan agafant tot el què es troben per demà. Hem pogut veure amb els nostres propis ulls que n’hi havia molts i corrien amunt i avall de la fàbrica, agafant tot de coses que s’anaven trobant pel mig…fins i tot han agafat alguna motxilla dels nens i nenes que vénen al Casal! Ens hem quedat tots molt parats en veure totes les malifetes i entremaliadures que estaven fent aquests personatges! Un d’ells se’ns ha acostat i ens ha explicat que han decidit quedar-se a la fàbrica fins que s’ho hagin endut tot: xocolatines, llaminadures, papers d’embolicar…fins i tot han començat a perseguir als Umpa Lumpa! Haurem de pensar alguna manera de fer-los fora de la fàbrica!

Pel matí, com la calor ja torna a apretar, tan els grans com els més petits del Casal han anat a posar-se el banyador i han estat fent jocs d’aigua. Fins i tot hem tret una mica de sabó per poder fer bombolles de sabó! Ha estat una bona manera de refrescar-se una mica!

Per la tarda, els més petits han fet un petit taller i els més grans han estat fent jocs dirigits i practicant una mica l’obra de teatre, bé…donant-li forma a l’obra de teatre!

Ens veiem demà amb més aventures!