Dimecres 25 de juliol: El Comiat del Petit Príncep

Salutacions Famílies!

Després de l’excursió d’ahir on vam poder viure per un dia un circ des de dins, avui hem tornat a la normalitat del Casal, per tant, només arribar hem començat amb els jocs de benvinguda que, com estem fent tota la setmana, la fem tots els grups conjuntament. I els jocs que han triomfat més avui han estat el Pica Paret d’animals i el Pi! Això si, també hem aprofitat per fer una petita sessió de fotos per grups!

 

Com ja podeu deduir, després dels jocs de benvinguda, hem anat a buscar l’esmorzar fins que ha sonat la cançó del Casal. Tant bon punt ha passat, hem anat corrent fins al nostre punt de reunió a esperar la nostra visita del dia…i avui si que hem tingut sort: Ha vingut el Petit Príncep! Ell ens ha explicat que s’ha trobat amb el geògraf i que ja sap que va parlar amb nosaltres per intentar salvar el planeta, que cada cop tenia més deixalles. Per ajudar-nos, ens ha regalat la seva Rosa, així una part d’ell sempre estarà amb nosaltres i ens donarà forces per poder acabar la tasca que tenim començada, i és que hem de recordar que hem d’aconseguir molts punts per poder donar-los al Geògraf!

 

El Petit Príncep també ens ha explicat que ell ha de marxar, ja que li queden molts planetes i asteroides per visitar, però que no descarta tornar ben aviat amb nosaltres! Així que, amb el cor una mica encongit, ens hem acomiadat i li hem promès que cuidarem molt bé de la seva Rosa!

Un cop ha marxat, ens hem posat per equips i hem baixat cap al gimnàs per continuar la macro-gimcana que vam començar dilluns. Avui, les proves que hem fet, han inclòs la Peixera i un Mocador a tres bandes! En acabar els jocs, com que feia molta calor, hem decidit anar cap al pati a fer uns quants jocs d’aigua i refrescar-nos una mica.

 

Per la tarda hem estat al menjador fent un taller que esperem acabar ben aviat i poder-lo penjar a la porta de l’escola…ja veureu!

Ens veiem demà amb més aventures!