Dimarts 30 de juny: Sindbad!

Salutacions Famílies!

Avui, per fer els Jocs de Benvinguda, al pati han anat els més grans del Casal. Per una banda han estat els Mitjans que s’ho han passat d’allò més bé jugant al Senyor Pepet! i el grup de Grans ha estat fent unes partides al Pitxi i al TroteKO. Els més petits també han estat jugant al pati, però en el seu cas, en el pati del menjador. A allà han estat fent curses, des de la més tradicional fins a curses d’animals: de cranc, de cargol, etc. i el grup de P4 i P5? Doncs ells han anat cap al gimnàs, on han estat fent un petit circuit per veure si es podien convertir en mariners del vaixell d’en Sindbad!

En acabar els jocs, hem anat a esmorzar i a mirar l’ambientació. Avui si que hem tingut una sorpresa, ja que ens hem trobat amb una pantalla totalment fosca i de cop s’ha fet la llum, però era la llum d’un llumí! i hem pogut veure i conèixer a en Sindbad, un intrèpid mariner! Ell ens ha explicat que estava navegant pel mar i de cop una balena se’l va empassar i que a allà dins s’hi trobava molt sol i només li quedaven dos llumins! Fins i tot ha promès una bona recompensa per si algú l’ajudava a sortir d’aquest embolic! I ha estat dir això que ha vingut la princesa Sherezade i ha dit que ara es trobava en un bon atzucac, ja que no sabia com continuar la història… Sort que entre tots li hem donat unes quantes idees i sembla que la que li ha fet més pes ha estat la de fer sortir a en Sindbad per l’Espiracle, aquell forat pel qual respiren les balenes! Però com la Sherezade vol que la història d’en Sindbad continuï, ja ens ha dit que el nostre nou amic ha anat a petar a una illa habitada per uns personatges ben estranys…però ens haurem d’esperar a demà per veure com continua la història!

En acabar l’ambientació, els diferents grups han anat a fer les activitats del matí. Els més petits han pujat a les aules, on han fet un petit taller. Els de P3 han volgut decorar els tresors que els hi ha promès en Sindbad si l’ajudaven a sortir de l’estòmac de la balena i el grup de P4 i P5 han estat decorant a la mateixa balena, amb una panxa ben grossa, on tots ens hem imaginat en Sindbad allà dins amb la seva capsa de llumins!

El grup de Mitjans ha anat cap al pati, on han començat una olimpiada aqüàtica amb un munt de proves…i els més grans han baixat una estona al gimnàs, on han jugat a protegir el Rei i després s’han canviat per anar a fer una remullada i uns quants jocs d’aigua…

Per la tarda, han estat els més petits els que s’han posat el banyador per anar a fer uns quants jocs d’aigua i els més grans han estat fent un taller a les aules.

Ens veiem demà amb més aventures i ganes de saber on ha anat a parar en Sindbad!