Dimarts 3 de juliol: La Pepa marxa!

Salutacions famílies!

Avui hem començat el dia amb molta energia tot i la xafogor i és que la millor manera de no pensar en la calor que fa és passar una bona estona jugant amb els nostres amics. Els de P3 han estat jugant amb l’Emma i l’Ainoa han fet unes petites danses i després han anat a canviar-se per poder fer el bany després d’esmorzar, els de P4 amb la Maria i la Mariona han jugat al llop, els de P5 amb la Cristina i el Marc han jugat a la cadena i han fet unes curses de relleus, els Mitjans del Marc han fet unes partides a la corrent i al llop i els més grans de l’Ari han estat fent unes partides a policies i lladres.

Després dels jocs hem anat a esmorzar i a esperar la visita de cada dia, amb l’esperança de rebre la visita del Petit Príncep, però quan ha començat a sonar la cançó, ha aparegut al mig del pati la Pepa! I renoi que n’estava de disgustada! Ens ha dit que ja no podien més amb el vanitós i que ja estaven cansats de tirar-li floretes, i és que és un no parar! La Pepa i els seus veïns han decidit marxar de l’asteroide i deixar al Vanitós ben sol, a veure qui l’afalaga ara! Ella ja duia el seu cistell d’anar al mercat amb les coses que més necessitava… Nosaltres hem vist que això no era la manera d’afrontar un problema, ja que sempre és molt millor poder parlar i buscar una solució, per això l’hem convençut de cridar al Petit Príncep, a veure si ell ens donava un cop de mà!

Així que hem cridat ben fort i finalment ha vingut el nostre amic! A ell li hem explicat la situació que es viu a l’asteroide i s’ha preocupat molt, ja que si tot el poble marxa i el Vanitós només espera rebre afalacs de la gent, l’asteroide quedarà abandonat i ningú el cuidarà (ni els camps, ni les flors, ni res de res). Així que el Petit príncep ha decidit que entre tots anirem a buscar al Vanitós i li explicarem com veiem nosaltres les coses, a veure si el fem canviar de parer! La Pepa s’ha alegrat molt de la nostra ajuda i ens ha promès que ens farà un mapa per veure si demà hi podem fer cap!

Engrescats com estàvem amb la idea que hem tingut entre tots, hem començat les activtats del matí. Els de P5 han anat cap al menjador per fer uns avions de fusta, ja que ells estan molt preocupats per l’aviador, ja que fa molt que no en sabem res d’ell. Les nenes i nens de P4 i els mitjans i Grans, han fet dues gimcanes, d’aquesta manera agafaran forces per poder buscar demà al vanitós i aprendre a interpretar mapes! I els de P3 han recarregat energies fent jocs d’aigua i un petit bany a la piscina, així demà estaran més frescos!

Per la tarda han estat els nens i nenes de P4 i de P5 que han estat fent jocs d’aigua i un bany a la piscina, els Mitjans i Grans han estat fent un taller molt especial sobre els asteroides que ha visitat el Petit Príncep i els de P3 han anat al gimnàs a fer uns quants jocs.

Ens veiem demà amb més aventures!