Dimarts 26 de juny: El Petit Príncep

Salutacions Famílies!

Avui ha estat un dia ple de sorpreses! però anem pas a pas. De bon matí hem començat amb els jocs de benvinguda, els més petits del Casal han estat jugant al pica paret dels animals, els de P4 i P5 han estat fent jocs i danses, els Mitjans han aprofitat per jugar al Pi i els més Grans han volgut tornar a jugar a la sardina.

Acabats els jocs de benvinguda, hem anat a agafar l’esmorzar i esperar a veure si teníem alguna visita…i…i tant que l’hem tingut! Avui ens han vingut a veure el nostre amic Aviador amb el Petit Príncep! Ell ens ha estat explicant que li agrada molt viatjar, ja que viu en un planeta tant petit tant petit que no es pot dir ni planeta, sinó que li diu asteroide. També ens ha explicat que en el seu asteroide mai es pon el sol, ja que si s’està fent fosc, camina una miqueta i ja es torna a fer de dia!

L’aviador ens ha explicat com és que va anar a parar al desert. Es veu que anava volant tant tranquil·lament i de cop i volta va començar a sentir un gran rebombori. En mirar d’on venia tot aquell soroll, va veure un petit asteroide amb un rei plantat allà al mig! Es veu, que aquell rei anava cridant ordres a tort i dret, però no va veure ningú que se l’escoltés gaire, ja que estava sol com un mussol. El Petit Príncep, encuriosit amb la història de l’aviador i animat per les nenes i nens del Casal, ha decidit que hi donaria un cop d’ull, a veure si esbrinava alguna cosa d’aquell rei misteriós. Així que s’han acomiadat i nosaltres hem decidit començar les activitats programades per avui al matí.

Els grup de Grans i el grup de P3 han optat per fer uns quants jocs d’aigua i estrenar una de les piscines, i és que amb la calor que fa no hi ha res millor que un bon bany! Els Mitjans han anat cap al gimnàs on han estat fent uns quants jocs, i els nens i nenes de P4 i P5 han estat al menjador fent un petit taller, on havien de demostrar les seves habilitats i fer volar la seva imaginació per dissenyar un nou avió pel nostre amic.

Per la tarda, els nens i nenes de P3 han estat al gimnàs fent una petita gimcana, P4 i P5 han anat a fer un bon bany a la piscina i uns quants jocs d’aigua, els Mitjans i Grans han anat cap al menjador a fer un taller que de ben segur us agradarà!

Ens veiem demà amb més aventures i recordeu que anem d’excursió a Santa Creu d’Olorda!