Dimarts 23 de juliol: La Gran Gimcana d’Aigua

Salutacions Famílies!

Avui si que ha estat un dia ben diferent al Casal. Només arribar, de bon matí, hem repartit els pícnics del dinar i és que havíem de marxar ben d’hora. Així que hem anat tots al lavabo, hem carregat les motxilles i hem agafat l’autocar cap a Can Cabirol! Un cop hem arribat allà, hem fet un bon esmorzar i hem conegut als monitors que ens havien de fer les activitats. Un s’ha endut els més grans del Casal i l’altra s’ha endut la resta…i és que havíem de fer moltes proves per superar la gran Gimcana d’aigua que ens tenien preparada!

Al llarg de tot el dia, els diferents grups han jugat a la bomba, han fet una cursa de cambrers, han fet jocs de “paraca”, jocs de punteria i habilitat…

També hem tingut un castell inflable on ens hem pogut relaxar i saltar, més jocs de punteria…

i una cursa de rellleus amb esponges i més jocs de “paraca”

i com que ho hem fet tant i tant bé, hem pogut superar totes les proves! i quina millor manera per celebrar-ho que amb una festa de l’Escuma?

L’excursió d’avui ha anat molt i molt bé i segur que hem après moltes coses que ens ajudaran per superar la ciutat inundada que ens va explicar ahir la Cleta! Ja tenim ganes que sigui demà per poder-li explicar totes les nostres aventures!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!