Dilluns 29 de juliol: La trobada amb Darwin

Salutacions Famílies!

Avui ja encarem la darrera setmana del Casal d’Estiu! Però això no ens impedeix començar de la millor manera possible: fent uns bons Jocs de Benvinguda! De bon matí, hem barrejat a tots els nens i nenes del Casal i hem fet unes partides al Pi, on un la parava i tota la resta ens havíem d’amagar! I ens ho hem passat d’allò més bé podent jugar tots junts!

Un cop hem acabat els jocs hem anat a esmorzar i a esperar la visita del dia, a veure si teníem sort i venia la Cleta! i és que li havíem d’agrair les monedes tan especials que ens va donar divendres passat! Però per la porta no ha vingut pas la Cleta, ha aparegut al bell mig del pati el mateix Darwin! De fet, hem vist a un senyor molt gran tot preocupat i és que, com ens ha explicat, ell estava investigant unes espècies d’animals molt curioses i quan ha volgut tornar al seu vaixell, s’ha trobat que ja no hi era! Sembla ser que en Darwin viatja per tot el món amb el seu vaixell, el Beagle, i investiga les diferents espècies d’animals que hi ha pels diferents països i com han anat evolucionant en funció del lloc on viuen, del què mengen, etc. Per exemple, ens ha explicat com és que les girafes tenen el coll tant llarg, o perquè els óssos formiguers tenen la llengua que tenen…i és que en Darwin es passa tot el dia observant i observant i rumia molt sobre tot el què veu! Però quina ha estat la seva sorpresa quan ha anat a buscar el seu vaixell i s’ha trobat que ja no hi era…alguna cosa deu haver passat!

Entre tots hem quedat que mirarem a veure d’investigar per si esbrinem què ha passat, també li hem recomanat al Darwin que estigui alerta per si es troba a la Cleta, que segur que li donarà un cop de mà!

Un cop ens hem acomiadat d’en Darwin, hem anat tots cap al menjador, on hem fet taller molt especial… I és que ens ha cridat molt l’atenció tot el què ens ha explicat de l’evolució de les espècies, per això hem volgut fer un taller/joc, on ens hem inventat tres rodes que poden combinar el cos, el cap i els peus de diferents animals! d’aquesta manera ens podem inventar noves espècies animals! Segur que si li ensenyem a en Darwin, quedarà gratament sorprès!

Per la tarda, hem aprofitat per fer un bany a la piscina i uns quants jocs d’aigua, i és que, tot i que no fa la calor d’altres dies, qualsevol excusa és bona per fer un banyet!

Ens veiem demà amb més aventures i activitats i a veure si tenim sort i esbrinem què ha passat amb el Beagle!