Dilluns 23 de juliol: El Geògraf

Salutacions Famílies!

Avui ja encarem la darrera setmana del Casal però això no ens ha tret cap energia, per això hem començat el dia de la millor manera: amb els Jocs de Benvinguda! Com que som menys que les darreres setmanes, hem jugat tots junt al Salva’t Saltant i al Pi…

 

En acabar, hem anat a buscar l’esmorzar i de cop i volta ha començat a sonar la cançó del Casal…això volia dir que…teníem visita! I pel pati ha aparegut el Geògraf! Ell ens ha explicat que està molt preocupat, ja que des de fa temps que està fent mapes i mapes de tots els asteroides i planetes que veu, però darrerament ha vist que el nostre planeta té un gran problema, ja que hi ha molta brutícia!

 

Entre el Geògraf i els nens i nenes del Casal, hem decidit que miraríem de reciclar molt més i intentar no tirar papers pel terra. Ell ens ha dit que podem fer un tracte: anar recollint tota la brossa que veiem i li donem a ell, que a canvi ens donarà una sèrie de punts que ens ajudaran a salvar el planeta!

Així que pel matí hem volgut començar a posar-nos en forma a través d’una gran Gimcana. Per fer-ho ens hem hagut de dividir en tres grups: els Goril·les, els Indis Voladors i els Jaguars! Cada grup ha preparat el seu crit de guerra i després hem fet la primera prova: Una partida a Matar Conills! Com el joc ha anat molt i molt bé, abans de dinar hem anat a fer uns quants jocs d’aigua, ja que teníem ganes de refrescar-nos una mica!

Per la tarda hem pujat tots al menjador a fer un taller i en acabar hem fet uns quants jocs més.

Ens veiem demà amb més aventures i recordeu que demà anem d’excursió al Circ Medieval i marxem a les 9’30 hores del matí!