Dilluns 16 de juliol: Els problemes de l’aviador

Salutacions famílies!

Avui hem començat la setmana ben passats per aigua! Per això, només entrar, ja hem anat cap al gimnàs on hem fet els jocs de benvinguda. Tots els grups ens hem ajuntat per fer uns jocs conjuntament i què millor que començar els jocs amb música? Doncs així ho hem fet, i hem fet unes partides als Cèrcols Musicals, on sonava una cançó i quan aquesta parava, tots havíem de córrer fins a un cèrcol per salvar-nos! Com el joc ha funcionat molt bé, hem introduït una variant, on hi havia uns taurons que cada cop que parava la música, anaven a parar als banyistes despistats, convertint-los al seu temps en més taurons!

En acabar els jocs hem anat a esmorzar una mica i recuperar energies. Però de cop ha començat a sonar la cançó del Casal…però alguna cosa passava…no la sentíem pas al pati, sinó que venia del gimnàs! Així que hem anat ràpid en fila fins al gimnàs on hem esperat a veure qui venia a veure’ns! I quina sorpresa hem tingut quan hem vist aparèixer al nostre amic Aviador! Ell ens ha explicat que ha tingut molts problemes per venir, ja que la pluja li ha dificultat el camí, però no només ha estat la pluja. Es veu que en un dels seus múltiples viatges, va conèixer fa molt temps a un fanaler que vivia en un petit asteroide. Aquest fanaler té un gran fanal que va encenent cada nit i l’apaga cada matí, però des de fa dos dies que la llum del fanal no es veu per enlloc… I això que aquesta llum ha ajudat moltes vegades a l’aviador a orientar-se quan viatja per les nits!

 

Tots ho hem vist molt estrany i és que alguna cosa li deu haver passat al fanaler! Per aquest motiu hem decidit que li comentarem al Petit Príncep perquè hi vagi a donar una ullada i donar al fanaler un cop de mà, si li fa falta, clar…

Un cop ens hem acomiadat de l’aviador, hem començat a fer les activitats del matí. Els més grans del Casal, han anat cap al menjador on han fet un petit taller d’un fanalet amb paper matxé. Els de P5 han baixat al gimnàs amb el Marc per poder fer unes quantes proves d’una gimcana, on els jocs que han triomfat més han estat el de “Les Portes” i el “Sumo”! Els més petits del Casal han aprofitat que ha sortit el sol i la calor tornava a apretar, per fer uns quants jocs d’aigua i un banyet a la piscina!

 

Per la tarda els més petits del Casal han pujat cap al menjador a fer un taller molt especial d’una cuca de llum, a veure si amb ella podem ajudar al Fanaler. Per la seva banda, els Mitjans han estat fent un bany a la piscina i els més grans han combinat una tarda de jocs d’aigua amb un petit bany!

Ens veiem demà amb més aventures i a veure si esbrinem alguna cosa més d’aquest misteriós fanaler…