Dilluns 15 de juliol: L’arribada de Wu Ze Tian

Salutacions Famílies!

Després d’un cap de setmana ben intens i de la visita de Zeus divendres passat, hem començat el dia de la millor manera possible: amb els jocs de Benvinguda! Els més petits han estat combinant el Pica Paret amb jocs de rotllana, els de P4 i P5, per la seva banda, han estat jugant a matar conills. I els Mitjans i Grans s’han ajuntat per jugar al Pi i a la Rosa dels Vents…

Un cop hem acabat els jocs, hem seguit amb el nostre dia a dia, és a dir, hem anat a esmorzar i hem esperat que vingués la visita (no s’ha de dir que hem creuat ben fort els dits per poder tornar a veure a la Cleta, ja que no sabem si va poder recarregar la màquina del Temps amb tota l’energia que vam aconseguir!). Però per la porta ha aparegut un personatge que no coneixíem: Wu Ze Tian! Ella ens ha explicat que estava molt preocupada, ja que és una emperadriu xinesa que té una missió molt important: Construir una gran muralla per evitar els atacs dels Mongols! I a més, ens demana la nostra ajuda!!! Tots i totes ens hem quedat molt parats, ja que hem vist que construir una muralla és una cosa ben difícil, però si ens demana la nostra ajuda, li haurem de donar un cop de mà, no?

Wu Ze tian ens ha explicat que ella és la primera dona que és emperadriu a la Xina i que s’ha de fer valer com la que més, per aquest motiu ens hem decidit que si ens necessita, l’ajudarem en el què faci falta, però…esperem que no ens toqui carregar rocs amunt i avall!!! Això si, el què no ens ha explicat és com és que té bigoti! Aquesta emperadriu amaga alguna cosa i encara no sabem ben bé què és! Se’ns ha girat molta feina, sort que encara estem a dilluns!

Per agafar forces per la feina que ens espera aquesta setmana, els nens i nenes de P4 i P5 han volgut començar la setmana fent uns quants jocs d’aigua i un bany a la piscina, això si que és una bona manera d’agafar energia! Els Mitjans del Casal han anat a fer un petit taller al menjador…sembla que té molt a veure amb un animal mitològic xinès… I els Grans? Doncs ells han començat la setmana fent unes quantes proves d’una petita gimcana al gimnàs i després han començat una partida d’un joc de rol ambientat a l’antiga Xina…

Per la tarda, ha estat el torn dels Mitjans per fer uns quants jocs d’aigua i un bon bany a la piscina, i els més petits del Casal i el grup de Grans han anat a fer taller al menjador.

Ens veiem demà amb més activitats i aventures! A veure si traiem l’entrellat de la nostra amiga l’emperadriu!