Dijous 5 de setembre: l’Ajudant de la Margaret Hamilton

Salutacions Famílies!

Avui, només arribar al Casal, ens hem posat a fer els jocs de Benvinguda, però han estat una mica especials, ja que, després de l’excursió d’ahir, teníem moltes ganes de jugar tots junts, i així ho hem fet! Per aquest motiu, hem estat fent unes partides a la muralla i fins i tot ens hem atrevit amb una Mega Aranya Peluda!

Després dels jocs de benvinguda, hem anat a buscar l’esmorzar per recuperar energies, ja que hem hagut de córrer molt de bon matí! Però amb prou feines ens l’havíem acabat quan ha començat a sonar la cançó de la setmana i ja sabeu que vol dir això: Teníem visita! Així que hem anat a buscar un bon lloc i hem esperat a veure si venia la Margaret! Però quina ha estat la nostra sorpresa quan ha vingut un personatge ben estrany arrossegant una màquina encara més estranya!

Ell ens ha explicat, com ha pogut ja que no dominava gaire el nostre idioma, que era un company de feina de la Margaret. Sembla ser que entre tots dos han dissenyat una màquina ben especial que ajudarà a dur de tornada a la nostra amiga Cleta! Però aquesta màquina és una mica especial, ja que està pensada per funcionar gràcies a nosaltres. Pel què hem entès (tot i que no estem del tot segurs, ja que era una mica complicat entendre’l) és que per funcionar correctament, aquesta màquina necessita una dansa que l’ajudi a arrencar els motors! A part, el company de la Margaret ens ha explicat que quan anem a buscar a la Cleta, li haurem de portar alguna cosa per menjar, ja que a la Lluna, a part de quatre roques, poques coses hi ha per rosegar… D’aquesta manera ens hem dividit les tasques a fer entre tots. Els més petits del Casal s’han engrescat molt amb la idea de fer una dansa, així que s’han ofert voluntaris per preparar-ne una de ben original. I els més grans? Doncs ells ja ens han demostrat al llarg de tot el Casal que tenen la mà trencada fent tallers de cuina, així que han decidit preparar unes galetes lunars per a la Cleta…això si que serà un bon regal de benvinguda!!!

Pel matí, els més grans del Casal, han anat a fer una gimcana per aconseguir els ingredients per fer el taller de cuina, entre altres proves, han hagut de superar un camí ple de bombes, han jugat a Balenes i Taurons i fins i tot han fet una partida de Pitxi! Els més petits, tot i que tenien preparats jocs d’aigua, han anat al pati, ja que el temps no acompanyava gaire per remullar-nos. Han aprofitat el pati per jugar a una guerra de pilotes i han fet uns quants jocs amb el Paraca!

Per la tarda, els grans del Casal han anat a començar el taller de cuina i els més petits han aprofitat que tenien el gimnàs per ells sols per fer unes quantes danses i agafar idees de cara a la festa de demà!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!

Per cert, penseu que demà és el darrer divendres del Casal, i, com cada divendres, obrirem portes a les 16’30 per fer la Festa final, on hi esteu tots més que convidats!