Dijous 5 de juliol: El Vanitós ens visita

Salutacions famílies!

Tot i el cansament de l’excursió d’ahir, avui hem tornat tots plens d’energia! Els mitjans i grans, només arribar s’han posat a jugar al Marco Polo, una versió de la nostrada gallineta cega. Al seu costat, les nenes i nens de P4 han demostrat les seves habilitats jugant a la peixera, mentrestant els de P5 han fet unes partides al Mata-conills. Els de P3, que eren els que estaven més cansats, han pujat al pati del menjador on han fet unes partides a Fet i amagar…

Un cop acabats els jocs, com ja és costum, hem anat a esmorzar i a esperar la visita del dia. Així que ha començat a sonar la cançó del Casal, hem anat tots al nostre lloc per esbrinar qui ens venia a veure…I de cop i volta ha aparegut un home ben estrambòtic! anava amb una espècie de camisa taronja, amb un barret a clapes, guants i una espècie de sabates/esclops molt curiosos. Quina sorpresa hem tingut quan s’ha donat a conèixer: era el famós Vanitós! Bé, de fet no ha fet falta que ens expliqués qui era, ja que el primer que ens ha dit ha estat que ell era el que anava millor vestit, el que duia el barret més maco, la barba més espessa, el cabell més rinxolat…No hi havia cap dubte que era el Vanitós! tots els nens i nenes ens hem quedat ben parats, ja que no parava de demanar-nos que li diguéssim coses boniques, però nosaltres no hem volgut cedir!

Entre tots li hem volgut explicar que a tothom li agrada sentir coses boniques, però que no pot obligar a la gent a dir-li sense parar. També li hem volgut fer entendre que sempre és més important el com som per dins i no la nostra aparença. Al principi no ens escoltava i això que segur que creia que era el que tenia una millor oïda! Però quan hem tret el tema de la Pepa, tot ha canviat: estava molt trist ja que ella i la resta dels seus veïns havien marxat del seu asteroide i ara s’havia quedat sol com un mussol. Entre tots li hem explicat que la millor manera d’aconseguir que tornessin era demanar perdó i intentar canviar el seu caràcter, i que ell també podia afalagar a la gent, que no li passaria res de res.

Sembla que mica en mica ha anat entenent la situació i ens ha promès que reflexionarà i demà ens dirà alguna cosa… A veure si és veritat!

Un cop ha marxat, hem intentat cridar al Petit Príncep i a la Pepa, però sense cap resultat. Per tant, hem començat les activitats del matí… Així que els Mitjans i Grans han baixat a canviar-se per poder fer uns quants jocs d’aigua i un bany a la piscina. Les nenes i nens de P5 han pujat cap al pati del menjador, on han estat preparant-vos una sorpresa per la festa de demà (de moment només us podem dir que tindreu música en directe!). Els de P4 s’han quedat al pati, fent unes quantes danses i els de P3 han pujat al menjador on han estat fent un petit taller.

Per la tarda, han estat els de P3 i P4 que han anat a fer un bany a la piscina, els Mitjans i els de P5 han anat a fer un petit taller i els més grans s’han quedat al gimnàs practicant uns balls per demà.

Recordeu que divendres obrirem les portes a les 16’30 per la Festa Final del Casal, on esteu tots convidats!

Ens veiem demà amb més aventures!