Dijous 22 de juliol: L’Esquirol de la Veruca

Salutacions Famílies!

Avui, els més grans del Casal han volgut començar el dia amb una petita sessió de ioga, per poder relaxar-se i arrencar amb molta energia. Tot seguit han fet unes partides al Presoner. El grup de P4 i P5 s’ha quedat al pati, on han estat jugant a Arrencar cues, jugant diferents variants del joc (individual, per equips, per sorteig…) Una bona manera de començar el dia!

Després d’agafar l’esmorzar, els grups han anat pujant per veure l’ambientació. Avui, per sorpresa nostra, ha tornat a aparèixer la Veruca! Però no estava preocupada pel que va fer en Charlie, tot el contrari! Estava ben contenta! Ràpidament ens hem imaginat que alguna cosa passava…així que hem estat ben atents per veure què ens explicava…i quina ha estat la nostra sorpresa quan hem vist aparèixer un esquirol al costat de la Veruca!!!! Clar que no li preocupava que tots els esquirols d’en Willy Wonka haguessin desaparegut! Ella ja se n’havia quedat un…i fins i tot li havia posat nom: El Peludet! Nosaltres ens hem quedat amb la boca ben oberta, això si que no ens ho esperàvem! La Veruca ens ha explicat que abans que en Charlie deixés les portes obertes de la Fàbrica, ella va tornar a entrar a la sala i va agafar-ne un i se’l va amagar dins la samarreta. Però ara tenia un problema: com podia esquivar a tots els Umpa Lumpes i als altres visitants de la Fàbrica sense que s’adonessin de la seva malifeta? Així que ens ha demanat ajuda per poder trobar una sortida secreta. Però nosaltres no ho hem vist gens clar, ja que no volíem pas que s’endugués un pobre esquirolet! Amb la feina que vam tenir ahir intentant recuperar-los tots! Així que hem decidit que miraríem per manera d’enganyar la Veruca i aconseguir que el Peludet pogués escapar-se!

Com la calor ha apretat molt aquest matí, l’hem dedicat a fer tot de jocs d’aigua, acabant en una petita guerra d’esponges.

Per la tarda, els més grans han fet un petit taller amb material que van trobar ahir a l’excursió, i els de P4 i P5 han baixat cap al gimnàs per fer una tarda de danses.

Ens veiem demà amb més aventures!