Dijous 2 de Setembre: Problemes a la fàbrica

Salutacions Famílies!

Tot i que el dia no ha acompanyat gaire, avui hem començat de la millor manera el Casal: amb els Jocs de Benvinguda! Els més petits han estat fent un Bon Dia animat amb una pilota i després han estat jugant al Gat i la Rata. Els més grans, també han fet diferents dinàmiques de Bon dia i han acabat els jocs de Benvinguda amb una prtida del mata Conills.

Després dels jocs, els diferents grups han anat a busca l’esmorzar per recuperar energia i han pujat a veure l’ambientació. Avui, hem pogut parlar amb en Willy Wonka, que també ha tornat de vacances, però quina ha estat la seva sorpresa que, en obrir la fàbrica, s’ha trobat que aquesta estava completament buida, bé…les màquines si que hi eren, però no hi havia cap dels Umpa Lumpa. En Willy Wonka ens ha explicat que sempre tanquen la fàbrica en el mes d’agost, ja que amb la calor que fa, no es pot treballar bé la xocolata, però sempre hi queden els Umpa Lumpa, que s’encarreguen que tot estigui en condicions. A part, algú ha de cuidar dels esquirols d’en Willy Wonka, oi? Doncs l’amo de la fàbrica s’ha quedat ben parat quan ha vist que totes les sales estaven buides: els Umpa Lumpa no estaven en cap secció de la fàbrica, ni en el menjador, ni les habitacions ni cap altre espai…tot estava completament buit! Com no sabia què fer, ha volgut contactar amb nosaltres i en Charlie, a veure si entre tots esbrinem què ha passat i on han anat els seus petits amics! Per la nostra banda, hem començat a pensar què podia haver passat…haurien fugit els Umpa Lumpa? S’haurien fet invisibles? algú els haurà agafat?…Renoi! Se’ns ha girat una mica de feina!

Amb el cap encara pensant en la situació tant precària que es troba actualment la fàbrica, els diferents grups han anat a fer les activitats de Matí. Els més petits han baixat fins al gimnàs, on han fet una sèrie de jocs musicals. Els més grans han pujat cap al menjador, on han estat fent un petit taller i han començat la partida de rol.

Per la tarda, els petits han pujat fins al menjador a fer un petit taller inspirat en els amics desapareguts d’en Willy Wonka i els més grans han anat a fer uns quants jocs al pati.

Ens veiem demà amb més aventures!