Dijous 1 d’agost: El Beagle!

Salutacions Famílies!

Després de l’excursió d’ahir i una nit ben reparadora, hem arribat al Casal amb molta energia, per això hem tingut uns jocs de Benvinguda ben moguts! I és que avui hem continuat la partida de Llops i Caçadors que vam començar ahir, per continuar jugant al Salva’t Saltant i acabant amb la clàssica Aranya peluda, que ens ha fet córrer una bona estona amunt i avall del pati!

Per recuperar energia, hem anat a esmorzar i a esperar la visita del dia. I quan ha començat a sonar la cançó de la Setmana, ens hem trobat que apareixia en Darwin per la porta del pati! i ara que l’hem tornat a veure, no sabem ben bé perquè en Sandokan li deia vell xaruc! Si és que en realitat és un vell molt eixerit! en Darwin ens ha explicat que estava molt content, ja que gràcies que no trobava el vaixell, havia descobert unes noves espècies animals que l’havien captivat molt! Segur que eren les que vam estar fent dimarts passat en el taller! Sembla ser que, mentre investigava els nous animals, en Sandokan l’estava espiant per veure què feia i les coses van quedar molt clares, ja que va veure que en Darwin només mirava els animals i en cap moment buscava els seus tresors. Per aquest motiu, el pirata se li va acostar i li va explicar tot el què havia passat i la confusió que havia tingut. En Darwin, la veritat sigui dita, li va fer poc cas, ja que estava capficat amb una espècie de sargantana que tenia unes franges vermelles al llom que mai abans havia vist! En resum, que el Sandokan va veure que en Darwin tenia bones intencions i que el prejudici que havia tingut abans de parlar amb ell no tenia fonaments. I li va explicar on havia deixat amagat el Beagle, el seu vaixell! I és que encara no sabem si en Darwin estava tant content per haver recuperat el Beagle o per la nova espècie de sargantana amb franges vermelles! I així, anar fent saltirons, s’ha acomiadat de nosaltres i ens ha agraït la nostra ajuda!

amb en Darwin acomiadat, ens hem dirigit cap al menjador, la seva visita ens ha fet recordar que havíem d’acabar els nostres animals particulars! Així que ens hem rentat les mans, hem agafat pintura i pinzells i ens hem posat a la feina, decorant la nostra mascota de la millor manera possible i amb la creativitat en el nostre punt de mira!

Per la tarda, hem anat al gimnàs on hem tingut una tarda de danses i jocs musicals!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!

Per cert, penseu que demà és divendres i, com cada divendres, obrirem portes a les 16’30 per fer la Festa final, on hi esteu tots més que convidats!