Colònies a La Censada

El dimecres 26 d’abril els alumnes de 3r ens vam anar de colònies a Igualada, la casa es deia La Censada i era molt amplia i espaiosa. La temàtica eren els detectius , perquè havia hagut un robatori.

Un cop allà vam deixar les motxilles a una sala i una miqueta de temps lliure per esmorzar. Després ens van explicar com anava tot i ens vam instal·lar.  Vam fer grups que van durar totes les colònies. Cada grup es va reunir per pensar un crit de guerra, el del meu grup va ser “Melon, melon, sabroson!!!”

Vam estar fent activitats fins l’hora de dinar que van ser super xules!!! La primera activitat va ser la de l’olfacte: dos persones s’havien d’amagar deixant un rastre amb una colònia.

Vam dinar i vam fer altres activitats: la sardina i l’atrapa cues. Vam berenar i trenta minuts de temps lliure.

Aquella nit, després de sopar vam jugar al Furor. Un joc de cantar que era molt guai perquè els monitors anaven amb perruques.

Al dia següent van jugar a “Atrapa la bandera”. El meu grup va guanyar. Més tard vam anar a la sala del crim. Ho vam examinar tot i vam dir qui podria ser el lladre. Després de dinar vam fer un taller per fer-nos la carpeta de detectiu i després ens vam dutxar. Vam sopar i vam fer un joc de nit que consistia en aconseguir claus. El grup guanyador va anar a buscar un cofre, el vam obrir tots junts i vam trobar un mapa que ens va portar al culpable: el detectiu Feliu.

Nora M.

 

El que més em va agradar de colònies era el temps lliure perquè jugàvem a futbol en un camp molt gran i de sorra.

Yago R.

A mi el que em va agradar més va ser el joc de nit. El meu grup va guanyar i ens van donar la clau per buscar el cofre. Jo vaig trobar el confre!!!

Martí R.

Per veure les fotos.