Casal d’Estiu: Els Contes de les 1001 Nits

Salutacions Famílies!

A partir del dissabte 25 d’abril i fins el 5 de juny tenim obert el període d’inscripció del Casal d’Estiu 2020: Els Contes de les 1001 Nits. Enguany coneixerem a la Sherezade, que serà la protagonista del Casal. De la seva mà coneixerem diferents contes i els seus personatges, amb qui volem viure un munt d’aventures i activitats: tallers, tallers de cuina, teatre, jocs, gimcanes, jocs d’aigua, excursions, etc. El Casal està pensat per a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys que hi vulguin participar i ens permetrà mantenir el contacte entre tots nosaltres.

Cada setmana del Casal girarà al voltant d’un conte, d’aquesta manera viatjarem entre les pàgines de les històries d’Ali Babà i els 40 lladres, Aladí i la Llàntia màgica, les aventures d’en Simbad, etc.amb qui viurem les seves aventures i aprendrem un munt de coses!

Tot i que ja heu rebut la informació del Casal a través del TPV, us facilitem un enllaç al full informatiu del Casal:

Full Informatiu del Casal d’Estiu 2020

A Continuació us detallem algunes de les informacions més rellevants del procés d’Inscripció i mirarem de respondre les preguntes que us puguin sorgir:

 

Setmanes del Casal Al Casal us podeu inscriure per setmanes. Tot i que tot el Casal té un centre d’interès en comú: Els contes de les 1001 Nits; cada setmana funciona de manera independent. Al mateix temps hi ha tres torns horaris del Casal: Matí (9 a 14’00), Matí amb dinar (9 a 15’00) i Tot el dia (9 a 17’00). Les famílies es poden apuntar les setmanes que vulguin en els torns horaris que més els convinguin, és a dir, poden apuntar-se una setmana de matí i una altra de Tot el Dia.

Inscripció al Casal Per Inscriure’s al Casal, només heu d’omplir el full d’inscripció que teniu en el següent enllaç i fer-nos-el arribar al correu: xarangascp@gmail.com. Penseu que tots els procediments per inscriure’s al Casal es faran de manera telemàtica. També podeu fer una preinscripció al Casal a través de la web de l’Ajuntament (preinscripció online), un cop feta, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de validar la inscripció (penseu sempre a deixar una adreça de correu electrònic per poder establir la comunicació).

Full d’Inscripció al Casal d’Estiu 2020

Per inscriure’s en dies aïllats, marqueu la setmana on estan inclosos els dies aïllats i en l’apartat d’Observacions que hi ha sota la graella de les setmanes, indiqueu quins dies voleu apuntar-vos, tal i com s’indica en la següent imatge:

Beques El període per demanar Beques a l’Ajuntament és del 25 d’Abril fins al 19 de Maig. Aquest any, tot el procés és telemàtic, és a dir, es farà de manera online. Hem fet una entrada específica explicant el tema de les Beques i com fer la sol·licitud:

Demanar una Beca pel Casal d’Estiu 2020

Excursions A l’hora de pensar en el Casal, sempre programem una excursió setmanal. Aquesta excursió està relacionada amb el centre d’interès de cada setmana. Les excursions són de tot el dia, és a dir, per les famílies que s’han apuntat en l’opció de Matí o de Matí amb Dinar, el dia d’excursió es contempla de 9 a 17’00, per tant, des de l’escola ja els hi proporcionarem el dinar. En el preu setmanal que teniu en el full informatiu, ja està contemplat el cost de l’excursió, per tant, no s’ha de pagar cap suplement. La gran pregunta que ens fem actualment és si podrem realitzar les excursions. Lamentablement no tenim resposta, ja que dependrà de les mesures de confinament i desescalada que hi hagi vigents en aquell moment. En cas de no poder-se realitzar, organitzarem activitats per realitzar a l’escola que trenquin la dinàmica del Casal.

Pagaments No cal dir que la situació actual és totalment d’incertesa, ja que a data d’avui, no sabem del cert si podrem realitzar el Casal o no. Per aquest motiu, de moment, no es realitzarà cap pagament al Casal en el moment de la Inscripció. En el full informatiu ja comentem que el primer pagament al Casal es realitzarà la primera quinzena de juny, abans de començar el Casal (data que esperem tenir més informació sobre la viabilitat de realitzar el Casal) i el segon pagament es farà la primera setmana de Juliol. Per pagar el Casal, es podrà fer mitjançant transferència bancària o bé a través d’un rebut domiciliat.

Realització del Casal i Mesures de Prevenció Com ja hem anat comentant, a data d’avui no tenim certesa sobre la possibilitat de realització o no del Casal. Si al final el podem realitzar (esperem que si), totes les activitats que es realitzin estaran supeditades a les condicions de seguretat i prevenció pertinents que es dictin des del Departament i des de l’Ajuntament de Barcelona, de les quals us anirem informant a través del correu eletrònic i de posteriors entrades al blog de l’escola en l’apartat de CasalsCasals

Contacte: Per poder contactar amb nosaltres per qualsevol dubte, aclariment o suggeriment sobre el Casal, les inscripcions, les beques del Casal, etc. ho podeu fer a través del correu xarangascp@gmail.com o bé a través del telèfon 645 30 11 14 (de dilluns a divendres de 10’00 a 13’00)

Una forta abraçada a tots i totes i cuideu-vos!