Dimecres 4 de gener, Fanalets i Marcs de Fotos

Salutacions famílies!

A l’aire ja es respira que demà és el gran dia esperat per tots durant tot l’any, i és que demà per la nit han de venir els Reis Mags d’Orient! I els nens i nenes del Casal no podem oblidar aquesta data tant assenyalada. Per aquest motiu, avui ha estat un dia de preparacions.

Després de fer uns quants jocs per començar el dia, hem anat a esmorzar al menjador i allà ens hi hem quedat per a fer els tallers que teníem programats.

Els més petits han agafat les peces d’uns trencaclosques i les han pintat de color vermell, i és que amb elles faran uns marcs de fotos molt originals. I de quina foto? Doncs la que ens farem demà quan vingui el Rei Melcior al Casal! Potser per aquest motiu, hem tingut més cura que mai, ha de quedar un marc de fotos ben bonic!

Els més grans, i seguint la tradició, han estat fet uns fanalets per il·luminar el camí que demà per la nit hauran de fer els 3 Reis Mags d’Orient per arribar a totes les cases i a tots els nens i nenes! En aquesta web us explica una mica la història dels fanalets de Reis: Els Fanalets

En acabar els tallers, hem anat a jugar una estona al parc…I és que els nervis estan a flor de pell i ja tenim tots ganes que arribi demà a la nit…o millor divendres pel matí!

Us deixem amb les fotografies d’avui: Fotos dia 3

Fins demà!