Dimecres 1 de Juliol: El Caníbal!

Salutacions Famílies!

Avui ha estat un dia una mica diferent a la resta de la setmana, ja que els diferents grups han fet grans activitats, des d’un Escape Room del grup de Mitjans fins a una gimcana aqüàtica del grup de P4 i P5. Així que no hem tingut jocs de benvinguda, tot i que hem dedicat la primera hora del Casal a posar-nos en situació: els més petits del Casal han fet la primera prova de la seva gimcana: El Pica Tauronet! els de P4 i P5 també han començat amb la seva primera prova de la gimcana, tot i que encara no era del tot aqüàtica, i han jugat a l’Aranya Peluda. Els més grans del Casal han pujat a les aules on els hi han explicat com funcionaria el dia i l’activitat que realitzarien: els Mitjans han estat fent la posada en situació del seu particular Escape Room i els més grans del Casal han rebut les instruccions del joc de rol que jugaran al llarg de tot el dia (el disseny de personatges, les seves habilitats, fortaleses, debilitats…)

Per agafar energies, ja que ens esperava un dia molt intens, hem anat a esmorzar i a veure l’ambientació. Tots hem anat baixant ben confiats per rebre les notícies d’en Sindbad, ja que volíem saber on havia anat a parar després d’escapar-se de la balena, però quina ha estat la nostra sorpresa quan ens hem trobat cara a cara amb un Caníbal! Si, si, un caníbal! Sort que el primer que ens ha explicat és que era un caníbal bo, però quin ensurt que ens hem endut! El Caníbal estava amagat al mig de la selva i parlava molt fluixet, ja que no volia que el descobrissin. Ell ens ha dit que ahir va apareixer de cop i volta un senyor al mig de la platja de la seva illa i tal com va caure el cel, allà s’hi va quedar. El Caníbal s’hi va acostar poc a poc i va ensumar-lo de dalt a baix i va veure que estava dormint i a allà el va deixar. Però el pobre Caníbal ens ha explicat que feia molts dies que no menjava i clar, els budells li feien un bon enrenou de la gana que tenia… Però clar, aquell senyor tenia molta carn per ell sol, així que ens ha convidat a tots els nens i nenes del Casal a compartir un petit mos amb ell. Nosaltres ens hem quedat ben glaçats i li hem explicat que no menjàvem aquest tipus de carn! i molt menys d’aquell home que ben segur era en Sindbad! Així que parlant amb el Caníbal l’hem pogut convèncer que canvïi una mica la seva dieta i que aprofiti que està en una illa per poder menjar molta fruita fresca i verdures! I potser, fins i tot, algun peix que pesqui! i sembla que ens n’hem ensortit prou bé, ja que l’hem convençut que deixi en pau a en Sindbad! Això si, ens ha demanat que per no pensar en la gana que té millor si li plantejàvem tot de reptes per poder fe al llarg de tot el dia!

I així hem començat les diferents activitats del dia. El grup de P3 ha pujat a l’aula, ja que han pensat que podrien plantar algunes plantes i fer-li arribar al Caníbal, així podria augmentar la varietat de la seva dieta! Quan han acabat aquesta activitat, han anat cap al pati del menjador on han començat les diferents proves de la seva gimcana particular. El grup de P4 i P5 han anat a canviar-se i han pujat cap al pati, on han fet tot un seguit de proves i circuits on l’aigua era l’element principal, i és que si estaven en una illa, aigua no els hi faltava per cap banda! El grup de Mitjans han descobert que estaven tancats a l’escola…algú havia posat un cadenat a la porta de sortida…no seria el Caníbal que ho ha fet per si canviava d’opinió i descobria que les verdures no li acabaven de fer el pes?!? Com això no podia ser, han començat el seu particular Escape Room i han hagut d’anar descobrint pistes i passant proves per descobrir la combinació correcta del cadenat! i els Grans? Doncs ells han viscut una aventura fantàstica envoltada en un món ple de perills, similars als que es pot trobar en Sindbad en aquesta illa que de moment ja sabem que està habitada, com a mínim, amb un Caníbal! Hauran pogut sobreviure al seu joc de Rol?…

Per la tarda, els diferents grups han continuat amb l’activitat iniciada pel matí i és que els dimecres són dies que dedicarem a fer Grans Activitats!

Ens veiem demà amb més aventures!