3 de Gener, s’acosten els Reis!

Salutacions Famílies!

Com és habitual, només arribar al Casal ens hem volgut posar les piles per començar amb energia el dia que teníem per davant. Per això els més petits han anat a la ludoteca a jugar i els més grans del Casal han volgut continuar amb algunes de les proves de la Gimcana que van estar fent ahir: Matar conills, les Portes, el Marro, Llops i Pops…. Quan ja ens hem despertat del tot, hem anat cap al menjador a esmorzar i és que avui teníem un matí molt especial: Volíem fer un taller sobre els Tres Reis Mags d’Orient!

Els més petits han agafat els llapis i han despertat la seva creativitat pintant-los a tots tres: en Melcior, en Gaspar i en Baltassar!

Els més grans, han volgut fer una creació més abstracte i han decidit fer un Rei Mag amb llana. Tot i que no era difícil, era molt entretingut, per això hi han dedicat tot el matí i part de la tarda. Ells sols han fet una bola de llana que després han decorat amb uns ulls i una corona!

Per la tarda, els més grans han acabat el taller que han començat aquest matí i els més petits han estat fent jocs i contes.

Us deixem amb les fotos del dia d’avui:Fotos dia 3 de Gener