LA TORMENTA GLÒRIA ARRIBA A MATARÓ!

BON DIA!!!

DILLUNS I DIMARTS VA PLOURE  MOLT, FEIA MOLT VENT  I MOLTES ESCOLES  DE MATARÓ I CATALUNYA  VAN TANCAR. NOSALTRES AHIR NO VAM VENIR A L’ESCOLA I VAM ESTAR TANCATS A CASA MIRANT QUÈ PASSAVA A FORA. 

A LES NOTICIES  HEM VIST VÍDEOS I FOTOS  D’INUNDACIONS DE LES PLATGES I CARRERS, VIDRES I PARETS QUE S’HAN TRENCAT PER LES ONADES DEL MAR, ELS RIUS DE CATALUNYA QUE VAN MOLT PLENS D’AIGUA I ES PODEN DESBORDAR, ARBRES QUE HAN CAIGUT I L’AIGUA S’HA ENDUT ALGUNS COTXES. 

ALS POBLES DE CATALUNYA QUE ESTAN MÉS A LA MUNTANYA HA CAIGUT MOLTA NEU I ELS NENS I NENES TAMPOC HAN POGUT ANAR A L’ESCOLA. 

A CASA D’ALGUNS DE NOSALTRES TAMBÉ ENS HAN PASSAT COSES, HA MARXAT LA LLUM I NO HEM TINGUT CALEFACCIÓ, ALGUNS NO TENIEM AIGUA, UNS ALTRES HEM TINGUT GOTERES, PERÒ TAMBÉ ENS HAN ARRIBAT COSES PORTADES PEL VENT FINS A CASA… 

AVUI JA NO PLOU TANT I NO FA TANT DE VENT, PERÒ EL TEMPORAL GLÒRIA ENCARA NO HA ACABAT. HI HA MOLTS ALUMNES DE L’ESCOLA QUE AVUI TAMBÉ S’HAN QUEDAT A CASA PER PRECAUCIÓ.

ESPEREM QUE DEMÀ FACI UN BON DIA, PERÒ ELS METEORÒLEGS (PERSONES QUE ESTUDIEN I PREVEUEN EL TEMPS) DIUEN QUE PLOURÀ FINS DIVENDRES! 

FINS AVIAT! 

 

MOHAMED I RAFA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>