HOMENATGE MUSICAL A LA PRIMAVERA!

BON DIMARTS MUSICAL FAMÍLIES!

LA PROPOSTA D’AQUESTA SETMANA PER ALEGRAR EL CONFINAMENT ÉS DONAR LA BENVINGUDA AL MES D’ABRIL FENT UN PETIT HOMENATGE MUSICAL A LA PRIMAVERA!

PER COMENÇAR…

ABANS DE COMENÇAR A FER MÚSICA ÉS IMPORTANT PREPARAR-NOS. PER AIXÒ A L’ESCOLA SEGUIM SEMPRE UNA RUTINA D’INICI QUE VARIA DEPENENT DEL GRUP D’ALUMNES I LES SEVES NECESSITATS.

PER ALS MÉS PETITS I GRUPS D’ESTIMULACIÓ, COMENÇAR SEMPRE AMB LA MATEIXA CANÇÓ ELS ANUNCIA QUE ANEM A FER MÚSICA. US PROPOSO LA CANÇÓ ÉS L’HORA DE FER MÚSICA DE DÀMARIS GELABERT. AQUÍ TENIU EL VÍDEO! PODEU PICAR DE MANS I FER ELS GESTOS DE LA CANÇÓ.

PER ALS MÉS GRANS I AQUELLS GRUPS QUE SÓN CAPAÇOS DE FER ALGUNS RITMES SEMPRE PROPOSEM UN REPTE DE PERCUSSIÓ CORPORAL O AMB OBJECTES PER PREPARAR-NOS . ESTEU PREPARATS? PER AL REPTE D’AQUESTA SETMANA NECESSITEU UN GOT DE PLÀSTIC. PAREU ATENCIÓ, ES FA AIXÍ:

 

CANÇONS

RECORDEU LA CANÇÓ ET DIRÉ UN SECRET MOLT FI? LES LOGOPEDES DE L’ESCOLA ENS VAN PREPARAR UNS PICTOGRAMES AMB LA LLETRA DE LA CANÇÓ. LA PODEM CANTAR TOTS JUNTS I ACOMPANYAR-LA PICANT DE MANS O FENT MÚSICA AMB ALGUN INSTRUMENT MUSICAL O OBJECTE QUE TINGUEU A MÀ. ENDAVANT!

 

UNA ALTRA CANÇÓ QUE US POT AGRADAR MOLT ÉS LA PRIMAVERA JA ÉS AQUÍ! EN EL SEGÜENT VÍDEO LA PODEU ESCOLTAR I ANAR SEGUINT ELS PICTOGRAMES! TAMBÉ PODEU ACOMPANYAR-LA PICANT DE MANS O FENT MÚSICA AMB ALGUN INSTRUMENT MUSICAL O OBJECTE QUE TINGUEU A MÀ. SOM-HI!

 

AUDICIÓ MUSICAL

AQUESTA SETMANA ESCOLTAREM UN CLÀSSIC: LA PRIMAVERA DE VIVALDI. EN EL SEGÜENT VÍDEO PODREU ESCOLTAR LA MÚSICA I SEGUIR-LA A TRAVÉS D’UN MUSICOGRAMA ANIMAT. ESPERO QUE US AGRADI!

TAMBÉ PODEU ESCOLTAR-LA MIRANT AQUEST VÍDEO AMB AQUESTS PAISATGES TAN PRECIOSOS QUE AQUESTS DIES NO PODEM VEURE EN PERSONA. SI US VE DE GUST, PODEU DIBUIXAR EL VOSTRE PAISATGE PRIMAVERAL MENTRE ESCOLTEU L’AUDICIÓ DE FONS. US INSPIREU?

 

RELAXACIÓ

AQUESTS DIES DE CONFINAMENT, ÉS BO ESTAR OCUPATS FENT DIVERSES TASQUES, PERÒ TAMBÉ ÉS NECESSARI BUSCAR ESPAIS PER RELAXAR-SE.

A L’ESCOLA SEMPRE ACABEM LA CLASSE DE MÚSICA AMB UNA RELAXACIÓ. PERÒ TAMBÉ LA PODEU UTILITZAR COM UNA RUTINA DIÀRIA PER FINALITZAR EL DIA A CASA. LA PROPOSTA D’AQUESTA SETMANA ÉS UNA RELAXACIÓ BEN PRIMAVERAL!

PREPAREU L’ESTANÇA ON ESTIGUEU I CREEU UN AMBIENT RELAXAT: ABAIXEU UNA MICA LES PERSIANES PERQUÈ LA LLUM SIGUI TÈNUE, PROCUREU QUE HI HAGI SILENCI, POSEU UNA MÀRFEGA O UNA MANTA AL TERRA I ESTIREU-VOS. POSEU LA MÚSICA, TANQUEU ELS ULLS I IMAGINEU-VOS QUE ESTEU AL MIG DEL BOSC. QUINS SONS ESCOLTEU? PER AJUDAR A RELAXAR TAMBÉ PODEU FER MASSATGES AMB LES MANS O AMB PILOTES PETITES (DE TENIS) PER DIFERENTS PARTS DEL COS.

TAMBÉ PODEU FER AQUEST EXERCICI SENSE MÚSICA, AMB LA FINESTRA UNA MICA OBERTA I, APROFITANT QUE AQUESTS DIES NO SE SENTEN PRÀCTICAMENT COTXES, PROCURAR SENTIR TOTS ELS SONS POSSIBLES DE LA NATURA. SENTIU ELS OCELLS?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>