HEM APORTAT 2414KM I 57M PER ARRIBAR DE MATARÓ A TÒQUIO!

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

MOLTES FELICITATS A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA PER LA PARTICIPACIÓ A LA CAMPANYA DE MATARÓ A TÒQUIO.

DURANT UNA SETMANA HEM PORTAT A TERME DIFERENTS ACTIVITATS RELACIONADES (SORTIDES, PASSEJADES, ACTIVITAT PISCINA, HIPOTERÀPIA, VELA…).

LA MÉS DESTACADA HA ESTAT LA CURSA  DINS EL CAMP DE FUTBOL AL CAMÍ DEL MIG DE TOTES LES TUTORIES DE L’ESCOLA, DES DELS MÈS PETITS ALS MÉS GRANS.

TAMBÉ CAL DESTACAR LA PARTICIPACIÓ DE LES FAMÍLIES, QUE DURANT EL CAP DE SETMANA HAN REALITZAT EXCURSIONS, SORTIDES A LA PLATJA, PASSEJADES A LA MUNTANYA, I FINS I TOT CURSES PROFESSIONALS.

HEM FINALTZAT LA NOSTRA PARTICIPACIÓ A LA CAMPANYA AMB L’ENTREGA DEL RELLEU DE LA LAIA L’ARQUERA A L’ESCOLA CAMÍ DEL MIG.

UNA TUTORIA DE SECUNDÀRIA ES VA DESPLAÇAR A L’ESCOLA PER ENTREGAR EL RELLEU I AIXÍ ACONSEGUIR TOTS PLEGATS SUMAR MOLTS KM I ACONSEGUIR QUE LA LAIA ARRIBI A TÒQUIO AMB LES ATLETES OLÍMPIQUES DE LA CIUTAT ALS PROPERS JJOO.

 

EN TOTAL, LA NOSTRA ESCOLA APORTA LA QUANTITAT DE 2414KM I 57M.

TAMBÉ US DEIXEM L’ENLLAÇ DEL PROGRAMA DE TELE DE MATARÓ ON SURTEN ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE HEM FET I ON ENTREVISTEN A ALGUN ALUMNE DE L’ESCOLA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>