CONCERTS A CASA EN FAMÍLIA

AVUI US VULL FER ARRIBAR ALGUNES PROPOSTES DE CONCERTS I ALTRES ACTIVITATS PER A GAUDIR DE LA MÚSICA DES DE CASA I EN FAMÍLIA. UNA FORMA DE PASSAR EL CONFINAMENT ENVOLTATS DE CULTURA. AQUÍ NOMÉS TROBAREU ALGUNES PROPOSTES, PERÒ DE BEN SEGUR QUE N’HI HA MOLTES MÉS!

Notes, Note, Music, Sheet Music, Musical

 

DÀMARIS GELABERT

LA CANTANT DÀMARIS GELABERT OFEREIX UN CONCERT EN STREAMING DES DEL SEU CANAL DE YOUTUBE CADA DIMECRES A LES 18H. JA CONEIXEU MOLTES DE LES SEVES CANÇONS! US LA PERDREU?

 

L’AUDITORI

A LA PÀGINA WEB DE L’AUDITORI TROBAREU PROPOSTES DE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA I CONCERTS PER A INFANTS I FAMÍLIES COM SONETS DE JOGUINA, PICA-SO, OUT OF THE CAGE.

 

EL PALAU DE LA MÚSICA

A LA PÀGINA WEB DEL PALAU DE LA MÚSICA, A L’APARTAT D’ESCOLES I FAMÍLIES, TROBAREU RECURSOS I MATERIALS EDUCATIUS DE TOTS ELS CONCERTS ESCOLARS I FAMILIARS QUE OFEREIXEN. TAMBÉ TROBAREU L’ENREGISTRAMENT DELS CONCERTS. PER ALS ALUMNES DE POSTOBLIGATÒRIA QUE VAM ANAR AL CONCERT DE MÚSIQUES DEL MÓN, ÉS UNA BONA MANERA DE REVIURE LES CANÇONS QUE VAM ESCOLTAR AQUELL DIA.

 

EL POT PETIT

SÍ! EL POT PETIT, UN DELS GRUPS MUSICALS PER A INFANTS MÉS FAMÓS I TAMBÉ ENS PORTA PROPOSTES. NOSALTRES A L’ESCOLA CANTEM MOLTES DE LES SEVES CANÇONS!

SEGUIU-LOS A LA SEVA PÀGINA DE FACEBOOK. US FARAN DIFERENTS PROPOSTES AQUESTS DIES PER VIURE LA MÚSICA EN FAMÍLIA: DES DE CONCERTS EN DIRECTE, FINS A ACTIVITATS FAMILIARS PER FER AMB MÚSICA COM FER-SE PESSIGOLLES O CANTAR UNA CANÇÓ PELS AVIS I LES ÀVIES QUE NO PODEM VEURE AQUESTS DIES. T’HI APUNTES?

 

LLUÈRNIA

LLUÈRNIA ÉS EL FESTIVAL DEL FOC  DE LA LLUM. NO ÉS UNA EXPERIÈNCIA MUSICAL, ÉS MÉS AVIAT UNA EXPERIÈNCIA ARTÍSTICA I VISUAL EN QUÈ LA LLUM HI TÉ UN GRAN PROTAGONISME.  ES TRACTA D’UN FESTIVAL DE CARRER, PERÒ DEGUT AL CONFINAMENT, EL PODREM VEURE DES DE CASA.

ENS PROPOSEN UN REPTE, EL LLUÈRNIA AT HOME. FINS EL DIVENDRES 27 DE MARÇ ES POT PENJAR UNA FOTO O VÍDEO DE LA NOSTRA INSTAL·LACIÓ DOMÈSTICA DE FOC O DE LLUM.

EL DISSABTE 28 DE MARÇ A LES 20H ES CELEBRARÀ EL FESTIVAL DE FOC I DE LLUM A CASA AMB UNA EMISSIÓ EN DIRECTE DES DE LA PÀGINA WEB.

PER A MÉS INFORMACIÓ, VISITEU https://www.lluernia.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>