CONCERTS A CASA EN FAMÍLIA 2

HOLA FAMÍLIES!

EN AQUESTS DIES DE CONFINAMENT BUSCAR ESPAIS D’ESBARJO PER A TOTA LA FAMÍLIA S’HA CONVERTIT EN UNA NECESSITAT. I QUÈ MILLOR QUE COMPARTIR UNA ESTONA DE MÚSICA QUE SEMPRE ALEGRA EL COR?

AVUI US PRESENTO ALGUNES PROPOSTES MÉS PER A PODER GAUDIR DE LA MÚSICA DES DE CASA AQUESTA SETMANA.

SOM-HI!!!

 

EL LICEU A CASA

I SI PER UN DIA ANÉSSIM AL GRAN TEATRE DEL LICEU A VEURE UN DELS SEUS ESPECTACLES? ARA ÉS POSSIBLE I HI PODEU ANAR SI VISITEU EL SEU ESPAI #ELLICEUACASA, ALLÀ TROBAREU PROPOSTES PER A TOTES LES EDATS. DES D’ESPECTACLES PER A PETITS FINS A ÒPERES PER ALS MÉS GRANS! US CONVIDO A VISITAR LA WEB I GAUDIR DE LA MÚSICA!

 

DÀMARIS GELABERT EN DIRECTE

I TORNA A SER DIMECRES I QUI TENIM AQUESTA TARDA EN CONCERT? A LA DÀMARIS!!! RECORDEU QUE AL SEU CANAL DE YOUTUBE PODREU GAUDIR D’UN CONCERT EN DIRECTE TOTS ELS DIMECRES A LES 18H. QUINES CANÇONS CANTARÀ AVUI? LA DÀMARIS N’HA AVANÇAT ALGUNES:

  • ANEM A LA PISCINA
  • ENDEVINA ELS ANIMALS
  • ELS MESOS DE L’ANY
  • I MOLTES MÉS!

 

TAMBÉ ENS HA DEMANAT QUE PER PARTICIPAR AL CONCERT D’AVUI CAL TENIR PREPARATS:

  • UN MOCADOR
  • UNA CADIRA PELS INFANTS
  • ULLERES DE PISCINA

PREPAREU-VOS BÉ QUE COMENÇA!

 

EL POT PETIT EN CONCERT

AHIR EL POT PETIT ENS VA ANUNCIAR AL SEU INSTAGRAM @elpotpetit QUE DIVENDRES 3 D’ABRIL A LES 18H HI HAURIA LA RETRANSMISSIÓ EN STREAMING DEL CONCERT “10 ANYS AMB EL POT PETIT” AL SEU CANAL DE YOUTUBE.

NO US HO PERDEU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>