CELEBREM EL DENIP (DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU)

El proper dijous 30 de Gener celebrarem a l’escola el DENIP (Dia Internacional de la No violència i la Pau). L’activitat central del dia serà l’actuació de l’ONG Pallassos Sense Fronteres i la posterior xerrada sobre la tasca que aquesta ONG fa. Resumint:

La missió de PSF és millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals i ho duen a terme mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos i pallasses professionals voluntaris.

PSF desenvolupa la seva actuació tant a nivell nacional a favor de la infància més desfavorida a l’estat espanyol, com a nivell internacional per a la infància refugiada i desplaçada afectada per conflictes armats i desastres naturals.

Aprofitant aquesta activitat, se’ns obre la possibilitat de poder col·laborar econòmicament amb aquesta ONG. És per això que us convidem a fer-nos arribar la vostra aportació, si ho creieu convenient,  abans del dia 30 de Gener.  

També teniu l’opció d’entrar a la seva pàgina web i fer l’aportació directament allà.

L’adreça web és: www.clowns.org

Us animem a aprofitar aquesta activitat per poder fer arribar la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>