“APRENEM DIVERTINT-NOS”

Bé famílies, el curs està arribant a la fi. Ha estat un any ple de novetats, de normes i “protocols”… Hem canviat unes rutines per altres i hem hagut de controlar-nos en les relacions personals amb els altres companys. La classe ha estat com casa nostra i els companys la nostra família “adoptiva”.

Malgrat totes les dificultats, ara que s’acaba, ens sap greu que hagi passat tan ràpid, perquè a l’escola aprenem moltes coses divertint-nos.

Amb quatre grups de postobligatòria, hem fet un taller al llarg de tot el curs on hem realitzat activitats destinades a estimular funcions psicolingüístiques que són la base del nostre aprenentatge i que permeten treballar habilitats verbals, estimular processos de pensament i aprendre procediments mentals: Hem fet activitats de percepció visual, auditiva, exercicis que ens han obligat a pensar i raonar abans de parlar, feines que han posat a prova el nostre enginy, la nostra memòria i sobretot la nostra concentració.

Tot plegat, ha  estat molt divertit!!!!….

Ara gaudirem d’unes merescudes vacances , però esperarem amb ànsia retrobar-nos al setembre per donar-nos totes les abraçades que hem anat acumulant durant el curs.

BONES VACANCES a TOTHOM  i  RECORDA !: AQUEST ESTIU, REGALA PETONS!!!!

                                                                                😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Aquí us deixo algunes fotos……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>