Taller “Construcció de joguines reciclades”

Dimecres 3 de maig, els alumnes de 2n d’ESO, juntament amb els alumnes de 4t de primària de les escoles del Voltreganès, vam participar en un taller solidari organitzat pels Ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà i l’ONG Agermanament Sense Fronteres. Aquesta ONG treballa en projectes al Camerun i en l’educació per al desenvolupament a les escoles i els instituts de Catalunya. Vam fabricar una bicicleta de joguina amb material reciclat, i per acabar vam parlar d’aspectes de solidaritat i dels refugiats.

20170503_095819

1 Comment

  1. ONG AGERMANAMENT SENSE FRONTERES

    Moltes gràcies als organitzadors i participants al taller de “Construcció de joguines reciclades”. Per l’ONG AGERMANAMENT SENSE FRONTERES, que treballa en projectes al Camerun, l’Educació per al Desenvolupament a les escoles i instituts de Catalunya és també una tasca molt important, aquesta de sensibilitzar per anar cap a una societat més justa i solidària.
    GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>