CIRCUIT DE BICICLETES I PATINETS DE CINQUÈ I P-5

HEM ANAT A LA MUNTANYETA ELS ALUMNES DE CINQUÈ I P-5 PER TAL DE FER UNA CIRCUIT QUE ENS HA PREPARAT EN XAVI, EL POLICIA QUE ENS HA AJUDAT AQUEST CURS A SABER LES COSES MÉS IMPORTANTS QUE HEM DE TENIR EN COMPTE QUAN ANEM PEL CARRER AMB UN VEHICLE.

QUAN HEM ARRIBAT, HI HAVIA L’ALUMNAT DE 2N QUE TAMBÉ HAN GAUDIT D’AQUESTA ACTIVITAT.

ELS NENS I LES NENES DE CINQUÈ ENS HAN AJUDAT MOLT ALS PETITS DE P-5.

Educació Viària (1ra part)

ELS NENS/ES DE P-5 VAM REBRE LA VISITA DE LA POLICIA LOCAL DE SANT BOI. HAN VINGUT DOS AGENTS – EN XAVI I EN JOAN- PER EXPLICAR-NOS QUINES FEINES FAN ELS POLICIES I COM ENS AJUDEN QUAN TENIM ALGUN PROBLEMA.

TAMBÉ ENS HAN EXPLICAT LES COSES MÉS IMPORTANTS QUE HEM DE TENIR EN COMPTE QUAN ANEM PEL CARRER I AIXÒ HO HEM FET AMB UNA SORTIDA PEL CARRER . HEM COMPROVANT L’ IMPORTANT QUE ÉS MIRAR A CADA BANDA DEL CARRER ABANS DE TRAVESSAR, VIGILAR ELS SEMÀFORS, DONAR LA MÀ ALS PARES I VIGILAR ELS GUALS PERQUÈ PODEN PASSAR COTXES.

HA ESTAT MOLT INTERESSANT I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ APRENENT.

 

 

 

Comiat del curs

Un nou curs ha acabat! El Claustre de l’Escola Can Massallera volem desitjar a tots i a totes, alumnes i famílies, unes bones vacances d’estiu!

Us esperem novament el 12 de setembre per iniciar un curs ple d’experiències noves.

 

Coses que pots  fer a l’estiu..

Escriure lletres i mots a la sorra, … Localitzar de nit al cel constel·lacions, disfressar-te de fada o l’astronauta … Cercar rastres d’animalons al bosc, fer castells amb pedres i troncs, inventar embarbussaments … Escriure missatges secrets, enviar cartes amb endevinalles, retallar les revistes de la iaia per fer una flota de vaixells que naveguin a la platja.  berenars originals amb aspectes variats i aromes elegants. … o buscar siluetes dibuixades pels núvols. I així, coses a milers que pots fer…

– Isabel Barriel –

bones-vacances