Edcamp EscolaRural Verdú

Des de L’escola El Bosc de Mont-ral ens hem trobat i participat a Verdú amb el moviment l’edcampEscolaRural, perquè sabem que la formació continua dels docents és la base del canvi educatiu.
Perquè ens apassiona l’educació i volem compartir aprenentatges, participar amb altres professionals i aprendre… Llegeix més»

Premis Baldiri Reixac 2017

Avui ja us podem comunicar que estem molts emocionats i emocionades perquè el jurat dels 39ns Premis Baldiri Reixac ens ha atorgat a la nostra escoleta El Bosc de Mont-ral, un dels 50 premis de tots els centres presentats a nivell de tot Catalunya, pel… Llegeix més»

Aprenem a Catalunya Ràdio

Hem anat a visitar Catalunya Ràdio Tarragona, hem pogut observar com fan l’informatiu en directe, ens han explicat com funciona l’emissora, hem pogut fer algunes proves, agafar els micròfons, hem après quin material necessitem per poder introduir i crear un programa de ràdio a l’escola… Llegeix més»

Tallers Agents Rurals

Aquests mesos hem tingut la visita dels Agents Rurals de l’Alt Camp, que ens han ofert 3 tallers educatius sobre el medi ambient, els ecosistemes i la sostenibilitat.
Hem après a conèixer la fauna salvatge de l’Alt Camp, la importància dels animals autòctons i distingir els… Llegeix més»

L’hort ecològic i biodinàmic

Aquests dies estem preparant l’hort de l’escola, un projecte engrescador i atractiu on tots/es hi participem; infants, famílies, mestres, Ajuntament….
En un petit projecte multidisciplinari hi podem treballar objectius i competències de tot tipus. Aprendrem dels cicles naturals, el coneixement del medi natural i social, el… Llegeix més»