READING IN THE FOREST

This afternoon, students from P4 to 6th level have been reading with their partners in the forest near the school. Each older student (Godparent) has spent some time reading with their Godchildren (younger students) and have shared some great memories. Apart from reading, we have… Llegeix més»

FIRST DAY OF THE SCHOOL RADIO

Today, we have started the School Radio Project with our 6th grade students. It has been succesful and very fun. Each pair of students will be in charge of the School Radio for a whole week, speaking in English on Mondays, Wednesdays and Fridays, and… Llegeix més»

NEWS AT VINYA DEL SASTRET SCHOOL

L’escola Vinya del Sastret comença un nou curs amb moltes NOVETATS!
– Apostem pel foment de l’aprenentatge i l’ús real i significatiu de la llengua anglesa amb la incorporació de diferents projectes: Science en anglès a partir de 4t de primària utilitzant les metodologies CLIL i… Llegeix més»

REUNIONS INICI DE CURS 17/18

Benvolgudes famílies,
Us deixem les dates de les reunions d’inici de curs. A banda, podeu consultar en la web el llistat de material i de llibres de text de cada nivell.

P3
19 d’ OCTUBRE
16.45 h

P4
5 de SETEMBRE
17 h

P5
5 de SETEMBRE
17 h

1r
5 de SETEMBRE
18 h

2n
6 de SETEMBRE
18 h

3r
6… Llegeix més»

BON ESTIU!

I aquest curs s’ha acabat.
Ha estat un curs on ens hem fet més grans, on hem gaudit de la cooperació entre grans i xics, entre iguals, entre tots…
Els més grans marxen a l’Institut, i els hem acomiadat tots junts. Després d’un gran matí amb jocs… Llegeix més»

LA COOPERACIÓ

Els nens i nenes de 5è, aquest curs, han fet un Projecte per a treballar la Cooperació.
Dins del mateix, han treballat la realitat dels refugiats de Siria, la situació dels Meninos de Rua del Brasil, amb l’experiència de la Merche, mare d’una alumna, i la… Llegeix més»

INICI PERÍODE MATRICULACIÓ

S’ha iniciat el periode de matriculació per al curs 2017-2018.
Podeu trucar a l’escola per a demanar  dia i hora.
La matriculació es portarà a terme del dia 12 al 19 de juny de 2017.

DIA DEL MEDI AMBIENT

Per la nostra escola, tenir cura del Medi Ambient és molt important. Per tal d’afavorir la conscienciació del nostre alumnat, fem molt èmfasi en el reciclatge, tenim cura de no malbaratar l’aigua i la llum, cultivem el nostre hort…
Dins de les activitats que tenim programades,… Llegeix més»

BICICLETADA 2017

BICICLETADA 2017
El passat 19 d’abril, coincidint amb el dia internacional de la bicicleta, els alumnes de Cicle Superior van realitzar una sortida en bicicleta. Van sortir de l’escola al matí i van pedalar pels termes municipals de Sant esteve de Sesrovires, Abrera, La Beguda i… Llegeix més»

LES COLONIES DE 6È

Els passats dies 10, 11 I 12 de maig els alumnes de 6è van anar de colònies a La Molina i van fer part de les activitats a La Seu d’Urgell.
Les activitats que van fer van ser: ràfting, espeleologia, trèquing aquàtic, bosc vertical, tirc amb… Llegeix més»

EDUCACIÓ VIAL

Durant aquesta setmana els nens i nenes de la Vinya del Sastret, reben per part de la Policia de Sant Esteve Sesrovires unes sessions pràctiques d’Educació Vial. Els gran, van amb cars i els més petits amb bicicletes.
És una activitat amb la que aprenen gaudint… Llegeix més»

LES COLÒNIES DE PRIMÀRIA

LES COLÒNIES DE PRIMÀRIA
Els passats dies 26, 27 i 28 d’abril els nens i nenes de 1r a 5è van anar de colònies a La Molina i van gaudir molt. FIns i tot els va caure una gran nevada!
Us compartim aquest vídeo per tal que… Llegeix més»

CONCERT DE NADAL

CONCERT DE NADAL
Com ja és tradició a la nostra escola, el passat 21 de desembre vam fer el concert de Nadal on alumnat i mestres ens engresquem per a fer un meravellós espectacle per a les famílies.
Cada any fem una recaptació de diners que donem… Llegeix més»

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La nostra escola diu NO a la violència de gènere i amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les dones, ens hem afegit a la proposta del nostre AJuntament de fer un vídeo col·lectiu per manifestar el nostre missatge de… Llegeix més»

READING IN THE FOREST

Aquesta tarda els alumnes des de P4 fins a 6è hem anat junts a llegir als camins de la Ruta Verda. Cada nen de P4 a 2n ha pogut gaudir d’una estona de lectura amb els seus padrins lectors.

Llegeix més»

LA CASTANYADA

El passat dia 28 d’octubre vam fer la nostra tradicional celebració de la Castanyada al pati de l’escola ballant danses tradicionals.
A les pàgines dels CICLES, teniu els vídeos de cadascuna de les danses. Esperem que els gaudiu.
La televisió del poble també ens ha fet un… Llegeix més»

ESCOLA PER LA SOSTENIBILITAT

SOM SOSTENIBLES!
Per tal d’educar en la sostenibilitat i la cura del medi ambient recordem que podeu portar les piles esgotades al nostre contenidor APILO de l’escola.

I si voleu descobrir que és un agent Apilo, conèixer la història de l’Apilo, que es fa amb les piles… Llegeix més»