EDUCACIÓ I CREATIVITAT

Us deixem amb un vídeo molt bonic sobre la necessitat de que l’educació i la creativitat vagin de la mà, tal i com predica Ken Robinson.
Al vídeo no li calen paraules per expressar com els infants necessiten desenvolupar la seva creativitat i riquesa interna per… Llegeix més»

ENTREGUEM LA PANERA DE L’AMPA !!

El passat dia 31 de Desembre, vàrem entregar la panera, feta gràcies a totes les famílies que vareu participar, el número de la casella guanyadora de la llumineta coincidia amb el tres números últims del sorteig de La Grossa de Nadal, 09.260
Moltes felicitats senyora Isabel
Recordeu… Llegeix més»

MARATÓ TV3

Us anunciem que de la venda de productes fets pels nens de l’escola  per a la Marató de TV3, hem recollit 222,70 €.
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.

SESSIÓ DE QUINTO!

Quina tarde més instructiva, nadalenca i pròpia de Sant Llorenç per la seva tradició de joc del quinto.
Tots els infants de primària; els més petits, acompanyats dels grans, vàrem gaudir de números, línees i plenes amb el “lloro” més entusiasta i ingeniós del poble: l’avi Amadeu,… Llegeix més»

I UN ALTRE PROGRAMA DE RÀDIO!

I ja tornem a tenir un altre programa de ràdio. Aquest cop ha sigut un èxit, no hem tingut cap problema tècnic i no hem hagut de fer gairebé cap retoc en l’edició posterior. A més, ens anem fixant en aquelles coses que hem de… Llegeix més»

BON NADAL!

Que els propers dies festius ens aportin serenor i pau per fer del Nadal un espai on el compartir i l’estimació siguin l’estrella que ens guia.

claustre

ENS RETROBAREM EL PROPER DIA 9 DE GENER 

3r PROGRAMA DE RÀDIO

Ja us estàvem fent esperar una mica massa per al següent programa de ràdio, però ja el teniu aquí!
Hem tingut alguns errors tècnics, vam grabar un altre programa però ens donava errors quan es guardava, el vam arribar a grabar fins a tres cops i… Llegeix més»

I JA TENIM AQUÍ EL 2N PROGRAMA DE RÀDIO!

Us deixem el 2n programa de ràdio, aquest cop elaborat per: Queralt, Helena, Martí, Paula, Judit, Ot, Halima, Júlia, Lidia, Èric, Christian, Martina i Mohamed.
Ha sigut una experiència engrescadora i nova per algunes persones!