Setmana de la Ciència a 2n d’ESO

“Més que una setmana era un dia, però em van agradar molt les activitats. El senyor que va venir a fer experiments era increïble i la pel·lícula era trista però a la vegada divertida. Potser m’hagués agradat que el senyor estigués més temps i no mirar la pel·lícula, però els companys no haguessin tingut experiments”.

Paula Mitjà 2n A

“M’ha semblat una activitat molt interessant i divertida poder fer la setmana de la ciència, ja que s’hi aprèn molt amb els experiments que ens van ensenyar i les explicacions. Tant jo com segurament la majoria de la classe vam aprendre moltes coses que potser ens poden servir, però el més dolent és que no vam fer gaire experiments. La pel·lícula em va agradar, perquè ens mostrava coses que podien passar de veritat i coses que no, i n’hi havia que eren bastant incorrectes. Personalment m’han agradat molt aquestes activitats, sobretot els experiments”.

Daisy Mateo 2n A
ciencia2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>