Treball de síntesi de 1r

Un cop acabades les vacances de setmana santa, els alumnes de 1r vam començar el crèdit de síntesi. Aquest projecte consistia a fer un treball en grup realitzant una visita guiada o teatralitzada al poble de Caldes.

El primer dia ens van assignar el tema i el grup amb el qual hauríem de treballar i tot seguit vam començar a elaborar el treball. Vam buscar informació, vam fer esquemes de les idees més importants i vam dissenyar alguns murals que utilitzaríem en la nostra visita guiada. El segon dia, vam assistir a un taller dels “guies ufissials” de Caldes, on en Fonsu i la Remei ens van fer una petita mostra de visita teatralitzada a més de donar-nos moltes idees i consells per preparar la nostra visita guiada. Després d’esmorzar, vam anar caminant fins a Can Maiol on ens vam instal.lar. Un cop dinats, ens vam posar a treballar per acabar el crèdit de síntesi. Cap al vespre vam tenir una estona de temps lliure i després de sopar vam fer disco. Al matí, ens vam aixecar molt d’hora perquè un gos va començar a bordar i ja no vam poder dormir més. Vam esmorzar i després d’una estona de joc, vam tornar cap a Caldes per acabar de documentar-nos. El divendres vam trobar-nos tot a l’institut on vam disposar d’un temps per assajar la nostra visita guiada i a continuació vam anar a diferents llocs del poble per exposar el nostre treball davant de la resta de companys. Finalment vam fer una memòria del treball i vam respondre un qüestionari per demostrar tot el que havíem après realitzant aquest projecte.

La valoració que hem fet d’aquest crèdit de síntesi és molt positiva, ja que ens ha agradat moltíssim treballar d’aquesta manera i ens ho hem passat molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>