Expressió escrita creativa

Els alumnes de 2n estem treballant l’expressió escrita i artística de manera creativa en un petit projecte anomenat “Mi yo sin filtros”, que fem setmanalment a les hores de català i castellà.

Aquest projecte consisteix que cada setmana ens proposen un tema per representar en una llibreta que tenim decorada amb el nostre propi estil i cadascú ha de fer-ho a la seva manera. Pot ser un escrit llarg, unes frases simbòliques, un dibuix, unes imatges, un recull de paraules… Tenim llibertat d’expressió perquè cada un de nosaltres té la seva manera de ser i la seva pròpia forma d’expressar-se.

Els temes són molt variats, però tots tenen en comú que estan relacionats amb nosaltres mateixos: Com som, quines aficions tenim, què ens agrada fer, quines són les persones més importants de la nostra vida… Són alguns dels temes que hem fet ja.

Trobem que és una activitat molt divertida, ja que és com una mena de diari personal on podem escriure el que ens importa a nosaltres i ho podem fer com més ens agradi.

Andrea Ferrón i Ivette Juvè.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>