Aclariments possibles casos Covid-19

 
Davant dels dubtes que poden aparèixer respecte a la  gestió de casos Covid-19 al nostre centre, us volem aclarir que en cas que algun dels vostres fills s’hagi de fer una prova PCR o estigui pendent de fer-la, seran els professionals sanitaris (des del CAP) els qui us informaran de quan es pot tornar a l’institut. Nosaltres NO podem dir quin dia poden tornar a l’escola. Tanmateix seguim estant en contacte a través de les tutories per informar-nos dels dies que us han dit que no vindran al centre per poder justificar les faltes d’assistència.

Si arribés el cas que en el nostre institut s’haguessin de fer les proves PCR a algun grup, nosaltres seguirem les instruccions del Departament d’Educació, vigents en aquella data, i les de l’equip sanitari encarregat de fer les proves i ja us faríem arribar les informacions pertinents.

És possible que l’equip encarregat de fer les proves, no ens avisi amb prou antelació per poder fer arribar la informació a totes les famílies. En aquest cas, les proves només es faran als i a les alumnes dels quals l’institut tingui l’autorització signada correctament.

Referent a les proves PCR, aquest dimarts (22/09/2020), el Departament d’Ensenyament, va fer arribar a les escoles un comunicat on diu textualment:

Cal tenir present que, per recollir mostres de PCR als centres educatius, s’utilitzen tècniques de frotis nasal menys molestes que les del frotis nasofaringi, que són més agressives. El frotis nasal és una tècnica molt senzilla que només requereix posar un bastonet a l’interior de les fosses nasals, a uns 2 cm de l’entrada. No es recomana que els pares i mares entrin a les escoles per acompanyar els infants quan se’ls fa la prova, perquè trencaria totes les sectoritzacions que s’han fet als centres. Es tracta d’una prova molt menys dolorosa que posar una vacuna

Finalment, disposeu de tota la informació sobre les actuacions COVID, en l’àmbit educatiu en la següent pàgina web Escola Segura del Departament

Des de l’institut anirem actualitzant la informació que ens vagi arribant a la nostra pàgina web.

Sabem que aquesta nova situació ens fa estar alerta les 24h del dia; perquè les informacions es van actualitzant i canviant en funció de l’estat en què es troba la nostra regió sanitària i del país en general. Tanmateix, us volem fer arribar el nostre suport, i si teniu dubtes, ens els feu arribar.

Escola Segura > FAQs > Gestió de casos covid-19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>