Entre palabras y pisadas

Projecte Lingüístic 3r d’ESO
L’activitat forma part del projecte Entre palabras y pisadas i serveix de model per la ruta que hauran de preparar durant aquest projecte lingüístic. L’arxiu municipal de Sant Pol ha preparat aquesta ruta en què l’alumnat podrà conèixer més la història del… Llegeix més»

Concurs Repte Emprèn

Els alumnes Noa López, Marina Sánchez, Lucia Camus i Nicolás Perilla van participar el passat 4, 5 i 6 de maig a la fase final del concurs Repte Emprèn.
Durant aquestes jornades virtuals van aprofundir i millorar la seva idea de negoci, enfocada a millorar la… Llegeix més»

Sant Jordi

📚🌹 Per una diada plena de llibres, de flors i de tot l’amor del món cap a les persones que ens estimem. Us desitgem un feliç #SantJordi2021!
La cultura ens fa lliures! ❤️

Què puc estudiar?


Educació infantil, primària, ESO… I ara què? Ha arribat el moment de triar! A triaeducativa.gencat.cat trobaràs tota la informació que necessites per escollir l’opció que més s’ajusta als teus interessos. Conèixer l’oferta formativa et permetrà relacionar les teves preferències i habilitats… Llegeix més»

HP Codewars 2021

La Laia, en Gerard i en Pablo han aconseguit resoldre 14 reptes, assolint 65 punts i una posició 21del rànking global, tot un rècord pel centre.

Per primera vegada el concurs de programació s’ha celebrat enfrontant equips d’arreu de l’estat espanyol. L’objectiu del programa és fomentar les disciplines STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques)…… Llegeix més»

Open arms

Per un coneixement del nostre món. una mica més conscient
Xerrada d’Open Arms
Aquesta setmana totes les noies i nois de l’ESO participaran d’un taller xerrada portat a terme per la ONG Open Arms. L’objectiu, veure i adonar-se de la situació de les persones refugiades que fugen… Llegeix més»