Ens fartem del mur

L’alumnat de 4rt d’ESO de l’itinerari aplicat han fet el projecte Ens fartem al mur a les matèries de tecnologia aplicada i visual i plàstica.
Ha estat un procés grupal ben enriquidor al voltant d’una proposta creativa dedicada a la Vallalta. També hem aprés tècniques i… Llegeix més»

Fira de l’Emprenedor 2021

 
Els alumnes de 4 d’ESO de l’itinerari humanístic-social han estat organitzant la Fira de l’Emprenedor. Un esdeveniment que se celebrarà el dijous 27 de maig a l’envelat del Parc del Litoral.
Aquesta fira consisteix en una exposició de les idees de negoci que han realitzat els… Llegeix més»

Entre palabras y pisadas

Projecte Lingüístic 3r d’ESO
L’activitat forma part del projecte Entre palabras y pisadas i serveix de model per la ruta que hauran de preparar durant aquest projecte lingüístic. L’arxiu municipal de Sant Pol ha preparat aquesta ruta en què l’alumnat podrà conèixer més la història del… Llegeix més»

Concurs Repte Emprèn

Els alumnes Noa López, Marina Sánchez, Lucia Camus i Nicolás Perilla van participar el passat 4, 5 i 6 de maig a la fase final del concurs Repte Emprèn.
Durant aquestes jornades virtuals van aprofundir i millorar la seva idea de negoci, enfocada a millorar la… Llegeix més»

Sant Jordi

📚🌹 Per una diada plena de llibres, de flors i de tot l’amor del món cap a les persones que ens estimem. Us desitgem un feliç #SantJordi2021!
La cultura ens fa lliures! ❤️